www.bypias.com

www.bypias.com

6. lokakuuta 2013

STARS & TUNICSFacebookissamme on meneillään juuri nyt ARVONTA, jossa voit voittaa itsellesi BY PIA´S Pellavamekon loppuvuoden juhliin! Käy osallistumassa yllä, oikealla olevasta linkistä...
Täällä blogissa fiilistelen ihanilla tähtitunikoilla syksyisissä väreissä. Mallillamme jalassa omat saappaat ja caprihousut BY PIA´S, tunikoiden alle sopii mikätahansa trikoopaita. Voit tarkistaa mittataulukosta sopivan koon mittaamalla rinnanympäryksesi. Tunikat ovat hyvin reiluja, eli jos normaalisti olet kokoa M n. 38, niin mahdut hyvin S-kokoiseen. Sama pätee muissakin pellavatunikoissa ja osassa housuja...Tähtikassejakin on saapunut ihanissa väreissä sävysävyyn tunikoiden kanssa: graffiti mustalla tähdellä, maroon mustalla tähdellä jne...Kaikista värivariaatioista ei löydy verkkokaupasta vielä kuvaa, mutta voit tilata jonkun toisen värin ja kirjoittaa tilauksen info-kenttään väritoiveesi. Luemme ne kyllä aina ja mikäli olet koostasi epävarma, kirjoita mittasi rinnanympäriltä niin tarkistamme vielä sopivan koon!

Ihanaa sunnuntai-iltaa, Terkuin, PIA

1 kommentti:

JOHANNA kirjoitti...

Ihania nämä tähtitunikat!!! Puna-valkoinen väriyhdistelmä alkaa kutkuttaa näin joulun lähestyessä...onko tätä tähtitunikaa tulossa mahdollisesti puna-valkoisena?
Aurinkoisia syyspäiviä toivottelee Johanna