www.bypias.com

www.bypias.com

5. lokakuuta 2013

ON THE BEACH


Terveiset Turkista, josta juuri viime yönä palasimme! Matkamme aikana koimme +30 asteen paahtavan helteen ja myrskytuulet, jotka muuttivat ilmaston hetkessä vain +15 asteeseen. Päiväreissullamme lähimpään Bodrumin kaupunkiin, taivaan mustuessa uhkaavasti saimme niskaan sellaisen saderyöpyn joka pääsi paikallisten TV-kanavien uutisiinkin, sillä kaikki muuttui tulvivaksi, pitkän kuivan kesän jälkeen. Matkailijoiden tungeksittua terassien alle suojaan, tunnelma oli suorastaan hilpeän intiimi. Paikallisten ravintoloitsijoiden arvioidessa huolissaan terassikatosten kestokykyä ja muutama hurja ryöpsy niistä alas tulikin.
Matkamme tarkoitus oli mieheni kanssa viettää toinen kesälomaviikkomme nauttien auringosta, hyvästä ruuasta All Inclusive-hotellissamme, jonka ruokakattaukset olivatkin huippuhyvät!
Matkalaukkuun oli pakattu taas pellavaa, ja kerrospukeutuminen pelastikin loppuviikon viileydessä. Turkkiin matkustaessa suosittelen kokeilemaan ehdottomasti Hamamia. Nautimme hotellimme Hamamissa ihanasta kylpyläkokemuksesta, jossa saimme kuorivan pesun vaahtokylpyineen tottuneiden pesijöiden äidillisissä käsissä. Marmorinen ja moskeijaa muistuttava kupolikattoinen pesuhuone on jotenkin historiallisen vaikuttava ja akustiikan johdosta vesihanojen tippojen kaiku on rauhoittava yhteisvaikutuksessa tuoksuvien oliivisaippuoiden kanssa. Puhdistautumisen jälkeen seuraa rentouttava hieronta sekä lepäilyä mutanaamio kasvoilla ihanien vuodekatosten alla. Toki Hamameita on kaikenlaisia, ihan tavallisia puusaunatyylisiäkin muistuttavia. Itse haluan esteetikkona käydä ensin katsomassa kylpytiloja ennen kauppojen tekoa ja vieraanvarainen henkilökunta mielellään näyttääkin paikkoja ja kertoo hoidon vaiheista.
Rakkaat ruotsalais-sisaremme näyttivät viihtyvän reissussa haaremihousuissa. Sisustuksessahan itämainen trendi on ollut jo pitkään IN ja nyt se näkyy myös pukeutumisessa. Luonnosteluvihkooni on ensi keväälle kerääntynyt ihanien mekkojen lisäksi myös haaremihenkeen housut ja haalari, pellavaa tietenkin.
Enpä ole ennen suostunut kuvattavan minua bikineissä, mutta haluan teille näyttää kuinka hyvin pellavahuivit sopivat myös rantalookkiin. Todella monikäyttöiset, löytyy verkkokaupastamme musta, valkoinen ja natural-pellava! Kaikki sopii KEEP IT SIMPLE-ideologiaani, jossa samat vaatekappaleet toimivat paikasta ja vuodenajasta huolimatta. Urban-pellavapaita ja turkisliivi BY PIA´S olivat loppupäivien pelastukset varsinkin viileinä iltoina. Paluumatkalle sitten kaulaan kiedottiin huivi ja villalapaset käteen! Loma on ohi ja valmiina uusiin seikkailuihin työrintamalla...

Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Hammi kirjoitti...

Tyylikästä! Varmasti ihanan rentouttava loma myrskytuulista huolimatta <3

Nuppu Home kirjoitti...

Wow mitä kuvia. Mikä ihana nainen ja mitä ihania pellavaatteita ja kenkiä ja koruja ja ja ja ... aivan ihanaa lomafiilistelyä!