www.bypias.com

www.bypias.com

9. kesäkuuta 2013

HOLIDAY INFO...
Mikään ei voita Suomen luontoa näin keskellä kesää ja palattuani näihin kuviin toissakesältä saaristosta, tuli lomankaipuun haikeus...
Mutta tällä hetkellä päiväni täyttävät työ, työ ja työ, satoi tai paistoi! Haaveilen "liihoittelevani" taas pian täällä tarunhohtoisessa, saariston luonnonmaisemissa ihanat valkoiset pellavat päälläni.
Kesällä avuksemme pakkauspuuhiin ja tilausten käsittelyyn on palkattu 3 reipasta nuorta, yksi oma ja kaksi vierasta. BY PIA´S periaatteena on ollut työllistää vain yli 40 vuotiaita, vastaiskuna naisten kokemaan ikärasismiin työmaailmassa. Mutta yhä useampi nuori joutuu jäämään ilman kesätöitä; ainakin täällä pk-seudulla ja ehdottomasti annamme näille reippaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään pienessä yrityksessämme.
Heinäkuussa ompelijat lomailevat vuoroissa ja miehitys on todella vajaa vaatteiden valmistuksessa. Niinpä koneet surraavat ja pellavaa kuluu satoja metrejä, kun tilauksianne ommellaan juuri hurjaa vauhtia. Pyrimme saamaan varastoon vaatteita riittävästi heinäkuun loma-helteisiin, jotka voisimme sitten heti postittaa luoksenne. Verkkokauppaan integroimme lähipäivinä saldojärjestelmän, jossa näkyy teille tilaajillekin senhetkinen varastosaldo-tilanne kunkin vaatteen ja koon/värin kohdalla.
Tulossa on myös ihana, kesäinen tapahtuma Makasiini myymälässämme Espoossa! Siitä ilmoitamme ihan kohta...mutta nyt hiljennyn näihin ihaniin maisemakuviin!
Aurinkoa alkavaan viikkoon! T. PIA

1 kommentti:

Tarjakaarina kirjoitti...

Nyt kun olen löytänyt nämä pellavaiset ihanuudet en enää viihdy kauppoissa vaateostoksilla! Minusta on superihanaa ajatella, että saan käyttää suomalaisten ompelijoiden ompelemia vaatteita! Ja nyt vielä, kun kerroit tuon yli 40 palkkaamisen olen ihan otettu HIENOA! Kiitokset taas tällä viikolla saapuneesta lähetyksestä! Valkoiset mamelukit on liian ihanat, miten ne malttaa välillä laittaa pyykkiin? :D