www.bypias.com

www.bypias.com

24. kesäkuuta 2013

ME AND MY SUMMERHAT...


































Happiness is just a little things...warm weather, lovely flower, hugs and kisses from the ones you love, soft and clean linen, tea in favorite cup, sauna and good food! Thank you G for this weekend!




































































Vietetty on paras Juhannus ikinä...mökillämme, omassa rauhassa ja nauttien täydellisestä kesäsäästä!
Syöden, nukkuen, saunoen, uiden ja nauraen isoiksi kasvaneiden teinipoikiemme ja heidän ystäviensä seurassa. Kuinka ihana istua ja katsoa nuoria, jotka hetki sitten olivat pikkulapsia...Mikä elämän virta ja positiivinen energia heistä tarttukaan!
Juhannukseemme ei kuulu mitään erikoisia kattauksia tai panostuksia, vaan nautimme pienistä tavallisista asioista mökillämme. Mieltäni ilahduttaa koiriemme vapauden riemu, pihalla pelaavat pojat, mieheni ahkera touhuaminen ja satunnaiset kyläilijät. Kävelylenkit peltojen keskellä hiekkatiellä, aamutee ulkona terassilla, hellä hetki mieheni kainalossa, vanhan Blaupunkt retro-radiomme muhkea ääni kesäisessä luonnossa. Hyvä ruoka, raikas sauna ja uiminen tietysti...
Mökillä olen valtaosin sonnustautunut pellavamekkoihini, niissä on niin hyvä olla auringossa, päiväunilla jne...
Hanko-hattu on ehdottomasti trendikkäin asuni mökillä, sen alla ei laittamaton ja litteä tukka näy kuin juuri sopivasti ja olo on aika fiini vaikka joutuisi "ihmisten ilmoille". Seurueeseemme kuuluu myös vakiona rakas Tätini, jonka olin pukenut myös BY PIA´S mökkilookkiin...laitan vielä lisää kuvia hänestäkin. Pojistamme ei kuvia saa juurikaan napsittua, sillä pelkäävät niiden päätyvän äidin blogiin ja olisi ilmeisen "noloa" esiintyä näillä sivustoilla,-)



















































































































































































































Aurinkoisin Terkuin, PIA

5 kommenttia:

nina kirjoitti...

Liisa ihmemaassa efekti tuli tuosta kuvasta jossa pikkuinen Pia ja suuuuri laukku. Hyvää kesää!t. Suklainen Nina

Helenas kirjoitti...

Kaunis,yksinkertainen, herkkä ja ajatuksia herättävä blogi. Kiitos. Kaunista kesää sinulle ja perheellesi

Riitta kirjoitti...

Samat jutut meidänkin juhannuksen tekee lisänä vaan sisarukseni perheineen ! Kummasti sai taas itseensä virtaa loman odotukseen ja mieleen onnellista rauhaa :) Iloisia kesäpäiviä sinulle ♥

Unknown kirjoitti...

Ihanaa juhannusta olet Pia viettänyt. Mukavaa että poikasi ovat vielä teidän kanssa viettämässä juhannusta. Meilläkin oli tytär poikaystävänsä kanssa ja tykkäsin, että se oli super ihanaa.
Mukavaa kesän jatkoa sinulle ja perheellesi.

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Kaikki!
Ja kiitos ihanista kommenteistanne...kyllä lämmitti mieltä! Ja iloa & lämpöä kesäänne!

T. PIA