www.bypias.com

www.bypias.com

2. kesäkuuta 2013

SO SIMPLE AND BEAUTIFUL


Kesän lemppariasuni on aina ollut ns. All in one-mekot! Sellaiset, johon on helppo ja nopea "pujahtaa", ehdottomasti hiostamatonta luonnonmateriaalia, Malli, kangas ja lookki; sellainen jolla voit hipsiä rannalla paljainjaloin kesäneitona, olla kaupungilla, viihtyä kotona ja asusteita vaihtamalla tuunata mekko iltamenoihin ja juhliin. Ja mikäettei syksyn tullen käyttää vielä tunikana, alle vain trikoopaita, legginsit/farkut ja saappaat, bueno!
Sporttinen malli-Jonna kuvissa vaaleanharmaassa Kesämekossa yllä ja alemmissa kuvissa Maximekossa. Kuvauspaikkana Espoossa Haukilahden ranta, ei mikään unelmien hiekkabiitsi mutta näissä helteissä kaikki kelpaa!
Moni on kysynyt BY PIA´S pellavavaatteiden hoito/pesuohjeita; vaatteet pestään 40 asteessa koneessa ja lyhyt linkousohjelma. Sitten vain henkarille kuivumaan suoristettuna ja yleensä silitystä ei edes tarvita. Valitsemani pellava on laskeutuvaa ja paksua pellavaa, joka senkuin paranee ajansaatossa käytössä ja pesuissa, (hieman verrattavissa farkkuun). Täysin erilaista, kuin yleensä vaateteollisuudessa ulkomaisten brändien ja halpaketjujen käyttämä ohut ja ERITTÄIN rypistyvä pellava, jonka silittäminenkin on täyttä tuskaa. Pellava ei ole KOSKAAN kuuma, vaikka olisi kyse paksummasta pellavasta. Siksi esim. musta pellava toimii kesälläkin oikein mainiosti.
On kysytty myös ohuempaa pellavaa, mutta pellavan vahvuus ja hinta määräytyy sen painon eli paksuuden mukaan. Haluan ehdottomasti BY PIA´S mekkojen ja vaatteiden olevan käytössäsi vielä monta kesää, syksyä ja talvea...sillä kestävä kangas yhdistettynä ateljee-ompelu käsityöhön ikäänkuin tukevat toisiaan, eikövain!

Helleterkuin, PIA
1 kommentti:

merli kirjoitti...

Minkä maalaisia nämä ihanat paksut pellava kankaat sitten ovat?