www.bypias.com

www.bypias.com

20. kesäkuuta 2013

ROMANTIC LINEN BY PIA´S


Herkkupalat BY PIA´S Shopista, wanhasta keltaisesta Juna-aseman makasiinista Espoon keskustassa. Keskellä urbaania "viidakkoa" on Puoti joka pursuaa pellavahepeniä, silkkiä sekä aitoja käsityötuotteita...
Os. Kirkkojärventie 3, Espoon Keskus.


Pellavan lisäksi kesän helteisiin sopii henkäyksen kevyt silkki-puuvilla tähtihuivi kaulaan koristamaan ja antamaan väriä asuihin. Tämä huivi on myös MAHTAVA TULIAINEN joka mökin emännille, sillä hintaa söpöstyksellä on vain 26,-. Tähtihuivit tulivat juuri Italiasta uusissa väreissään ja ne löytyvät verkkokaupastamme sekä Shopista, NIIN kauan kuin riittää?Ihana myyjättäremme Riitta on virkannut kuvien herkulliset VIIRIT sekä nämä lasin-tai maljakonaluset.
Hänen virkkuukoukusta löytyy myymälästämme myös säilytyskoreja, pannunalusia ja muita ihastuttavia käsitöitä joita voit ostaa paikanpäällä tai hänen omasta blogistaan http://www.nuppuhome.com/


LAHJAVINKKEJÄ: Espoon Shopistamme löydät huumaavan raikkaalle tuoksuvat pyykki, silitys ja huuhteluaineet ranskalaiselta DURANCElta. Myös tuoksukynttilät ja huonetuoksut! Ihana tuliainen, kauniit pullot ja kelpaa joka torppaan emännille lahjaksi. Myös pieni nurkka sisustustavaraa CafeLatte Spiritin mallistosta.
Tänään saimme vihdoin ensimmäisen ison erän BY PIA´S Vintage-malliston pitsisiä pellavamekkoja, tunikoita, huiveja ja mameluukit vielä ovat kuulemma matkalla! Valikoima Shopissa on ihana, ja lisäämme huomenissa verkkokauppaan saldot saapuneista ihanuuksista...Keskikesän lookkiin sopii valkoinen pellava, huoh!
Tänään saimme avaimet myös isoon Juna-asemaan Shoppimme vieressä, siellä aloitamme työt siivoamalla hiirenpapanoita, maalaamalla ja herätämme henkiin asema-vanhuksen, josta on tuleva verkkokauppamme toimisto, pakkaustila ja varasto, kuvaus-studio, stylistin suunnittelutila ja Showroom. Shoppimme säilyy ennallaan pienen keltaisen Makasiinin sympaattisessa interiöörissä! BY PIA´S Shop auki vielä ennen Juhannusta torstaina klo 16 asti ja sitten seuraavan kerran ensi tiistaina! TERVETULOA!


Näihin fiiliskuviin Puodiltamme on hyvä lopettaa! Ja toivottaa kaikille oikein ihanaa ja lämmintä Juhannusta!

Terkuin, PIA


8 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Ihania kuvia niin niin ihanasta työpaikasta. Kiitos myös sanoistasi koskien käsitöitäni :-) Ihana olet itsekin! Vanha museoviraston suojelema asemavanhus tulee puhkeamaan kukkaan By Pia's ansiosta! Tästä on hyvä virittäytyä Juhannuksen viettoon ja laittaa virkkuukoukku laiturin nokassa viuhumaan :-)

RUUTUOVEN TAKAA kirjoitti...

Mä niin rakastan by Pia's vaatteita ja tähdet on vieny mun sydämen! Tämä tyttö lähtee juhannuksen viettoon pellavat yllään:)

Ihanaista juhannusta sulle!

Tarjakaarina kirjoitti...

mallinuken päällä valkoisen mekon kanssa oli ihana jakku, jota en ole aiemmin bongannut. Ei ole verkkokaupassa myyynnissä? Mutta onko tulossa sinne?

AnneH kirjoitti...

Heippa! Juuri saman liivin bongasin kuin Tarja! Onko nettikauppaan tulossa? Ja millainen on takaa? :)

Päivi J. kirjoitti...

Eikös tuossa kuvassa ole liivitoppi takaa päin kuvattuna?

Tarjakaarina kirjoitti...

Päivi tarkoitatko pellavanväristä juttua. Siisä mielestäni liivitoppi takaa päin kuvattuna. Mä tarkoitin valkoisen mekon kanssa olevaa iiiihanaa liiviä :D

Päivi J. kirjoitti...

Meni näköjään liivit sekaisin :) Tosi nätti se valkoisen mekon kanssa oleva liivi!

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Naiset!
Olette kyllä tarkkasilmäisiä...!? Salaperäinen kuvan liivi kuuluu tulevaan syksyn mallistooni ja niitä ommellaan nyt muutamia kappaleita paraikaa eriväreissä! Ja sitten pian myynnissä...T. PIA