www.bypias.com

www.bypias.com

5. kesäkuuta 2013

HOT SUMMER - COOL LINEN


Syöksyin tänään tarvikehankintamatkalle Tallinnaan, kun kuulin uuden erän virkattuja pitsejä saapuneen. Haluan itse olla valitsemassa jokaisen yksityiskohdan ja materiaalin, jota vaatteisiini käytetään. Päiväreissuni yleensä sisältää monta etappia tarviketukkuihin, joissa minut otetaan lämpimästi vastaan. Napit liivijakkuihin ja luxus-paitoihin ovat kookosta ja ne tilataan Ranskasta asti. Puunapit tunikoissa löytyvät toimittajalta täältä kotimaasta. Ainoa natural-pellavanvärinen nyöri, jonka kelpuutan ostan eräästä kangaskaupasta joka tilaa sen minulle Englannista. Samettinauhat kartonkisiin bränditageihin taas yhdestä paikasta jajajaja...
Koska olen utelias luonteeltani, minut viedään tai ohjataan aina taas jonnekin uuteen paikkaan joista löytyneet heräteostot tai kiinnostavat kontaktit ovat olleet kyllä usein loistavia. Aika työlästä, mutta tykkään kehitellä suunnittelua lähestymällä materiaaleja tällätavoin. Tänään osui käsiini ihania paljettinauhoja, hmm?
Suomessa huomaa ompelu-ja käsityön kyllä huvenneen, kun asioi alan tukuissa jotka kertovat karua tarinaa loiston vuosista tähän päivään. Ja se kyllä näkyy valikoimissakin...
Laivalla istuessa saan hetken hengähtää ja koota ajatuksiani (harvinaista herkkua). Ihmisten seurailu ja  pukeutuminen on yleensä bongaukseni kohde, josta saa suunnitteluun hyvin eväitä. Tänään pisti silmään erittäin runsas hikoilu, 27 astetta Helsingissä kuulutettiin!
Lasiputkessa, jossa laivaan tai terminaaviin valutaan oli tällä kertaa erittäin kuuma. Shortsit ja T-paita oli erittäin hiostavannäköinen setti, kun selät märkinä ihmisillä. Itselläni kunnon kerrokset pellavaa päällä, about tuo sama setti kuin mallilla kuvissa ja hiostava tunne oli ainoastaan pikkareissa,-) jotka oli jotain lurexia. Aika huvittavaa, mutta melkeinpä rupesin visioimaan pellavaisia pikkareita, HIH! Ei sitä koskaan tiedä, oletteko kuulleet tai käyttäneet ikinä moisia?Sitten kuviin...Jonna tuli käymään Shopissamme ja veti päällensä taas aivan ihanat ja niin omannäköisensä setit. Äkkiä kamera esiin ja räps, räps! Nuo makeet kengät on mallin omat, älkää kysykö mistä?


Ihanat kuvat! Niin kesäneito-fiilis...Kuvassa Kesämekko ja päällä Pitkä Liivijakku.


Ensi viikosta siirrymme kesä-aikaan ja Shop avoinna: ma suljettu, ti-pe 11-18, la 11-14. Muutoin ihana Pellava Shoppimme auki koko kesän. Os. Kirkkojärventie 3, Espoon keskus (vanhan juna-aseman makasiini) ihan radan ja aseman vieressä. N. reilu kilometri Espoon Ikealta.

TERVETULOA! T. PIA

1 kommentti:

Nuppu Home kirjoitti...

Ihania, niin niin ihania kesäisiä kuvia. Lainasin tuota ensimmäistä omaan blogiini, kun siinä näkyy niin kivasti tuo musta virkkaamani viirinauha :-)