www.bypias.com

www.bypias.com

9. lokakuuta 2011

Blogikirppis alkaa NYT! Osa 1

RUOSTETTA JA RUSTIIKKIA!
Blogikirppis-info: Tee ostotarjous nimelläsi s-postiin info@sisustajantaivas.fi tai kommentoimalla nimimerkilläsi Blogiin. Päivitän tuotteita klo 19 lähtien esille hintoineen ja kuvauksineen. Kyseessä on siis omassa käytössäni olleita kirpparitavaroita. Pyrin suht reaaliajassa ilmoittamaan kenelle kyseinen tuote on myyty, kirpparin jälkeen voitte sitten ilmoittaa tarkat osoitetiedot ja laitan tilitiedot maksua varten. Tavaroiden postitusmaksu on 8,50 ellei toisin mainita. Samaan pakettiin sitten laitetaan tietysti, mikäli haluat useamman tuotteen. Tästä se alkaa...


Wanha Vaaka, kulunut ja käytetty! Koko lev.30cm ja syv.20cm. Toiminnasta ei tietoa, ollut koristeena mökillämme.


Vaaka, hinta 35,-.Kookas ja patinoitunut/tummunut tarjotin, koko 55cmx40cm. Hinta 30,-.Wanhat keittiöpurkit 4 kpl! Roiskissa kunnossa ulkoapäin, mutta kaikki kannet ym. toimii. Koko 15cmx10cm. Olleet mökkikeittiössämme...siellä myös samanlaisia kavereita punavalkoisena.


Klassikkopurkit, koko neljän sakki yhteensä 50,-.Wanhat saxet, 2 kpl yhteensä 10,-. MYYTY!Tarjotin piparikuvioisilla reunoilla, koko 35cmx27cm. Hinta 15,-. MYYTY!Tarjotin pelkistetty sellainen, koko 40cmx27cm. Tarjottimen pohjassa pienet pallojalat ja reuna pikkaisen korkeampi. Hinta 20,-.

Kirppari jatkuu.....Terkuin, PIA

Ei kommentteja: