www.bypias.com

www.bypias.com

16. lokakuuta 2011

JOULUMIETTEITÄ...Thinking of Christmas!


                                        

Sisustajantaivas.fi-nettikaupan sivuille ilmestyy päivittäin Jouluisia tuotteita! Sisustajantaivaan Joulu on tänä vuonna pehmeä, aito, kodikas ja lämpöinen. Olen varautunut hankkimaan lempituotteitanne; rouheaa sinkkiä, hopean kimallusta, perinteisen hellyyttäviä Nissejä ja hiiriä. Kransseja, lyhtyjä, kynttilöitä ja Pellavaa!


Marraskuussa lähden valtaville Joulumessuille, joista on tarkoitus valikoida mitä ihanimpia käsitöitä Teille! Kuulitte oikein; tänä Jouluna minulle on erittäin tärkeää että Sisustajantaivaasta löytyy myös aitoja, oikeita käsityö-tuotteita lahjaksi itselle ja muille! Voin hiukan valoittaa tulevaa; siis ihania käsintehtyjä, maalaisromanttisia villatuotteita, asusteita, puisia juttuja jne.Viime vuonna myin upeat Lampaantaljat hetkessä loppuun ja moni tilaaja jäi ilman, nyt olisi tarkoitus saada kunnon satsi taljoja eri väreissä!


Olen päättänyt tänä Jouluna tukea Suomalaisia Pienyrittäjiä ja aion hankkia perheemme sekä ystävien, kummilasten lahjat Pienistä kaupoista ja Nettikaupoista. En aio astua jalallanikaan marketteihin tai ostoskeskuksiin, sama koskee myös Ruokaostoksia. Laatikot ja rosollit tilaamme eräältä Lounasruokala-yrittäjältä, lihat ja kalat Espoosta Juvanmalmin Liha-tukusta. Toteutin viime Jouluna ideologiani melkein ja kerran käydessäni täpötäydessä Marketissa alkoi tilanne ahdistaa jo parkkihallissa, jossa jonotimme vapaata parkkiruutua pitkään hermostuneiden autoilijoiden keskellä. Sama meno jatkui kaupassa sisällä eikä kaiuttimista soineet Joululaulut tuntuneet kuin epätodelliselta satiirilta. Tämä on ehkä pääkaupunkiseutulaisten todellisuutta, maalla vieläpä kenties Joulu aiheuttaa vain iloista, kivaa säpinää kaupoissa. Nettikaupan viimeiset Joulupaketit postitetaan 14.12. jonka jälkeen vetäydyn Joulurauhaan nauttien Puodillani Joulun tunnelmasta mukavien asiakkaiden ja kävijöiden kera. Vuoden viimeiset KIRPPIS/JOULUMARKKINAT vietetään Itsenäisyyspäivä-aattona 6.12. klo 12-18. Pistäkääpäs kalentereihin merkinnät....


Lisäsin Nettikauppaan Pellavapöytäliinat, joita on mahdollista tilata nyt haluamillasi mitoilla! Ompelijamme siis ompelee liinoja valkoisena ja pellavana. Valmiiksi ommeltu liina maksaa 30,-/m, esim. 250x140cm pellavaliina maksaa 75,- ommeltuna kankaineen päivineen. Ihan pian on luvassa myös Pellava-aiheinen ARVONTA täällä Blogissa ja Facebook-sivuilla, KIVAA!

Raikasta ja syksyistä viikon alkua! Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Aivan juuri niin. Tiedän tuon tunteen ja jo viime vuonna naputtelin netistä kaikki lahjat. Mutta sisustusliikkeiden joulua EI VOI ohittaa. Mutta se onkin ihan eri asia. Koska sieltä se joulu löytyy. Kiitos siitä myös sinulle !!!

akissfromthepast kirjoitti...

noi nojatuoli ja rahi ja kaappi on jotain älyttömän makeeta!!!! tosi upeet!