www.bypias.com

www.bypias.com

6. lokakuuta 2011

Pikapäivitys!

KAUNISTA-BEAUTIFUL!


Kuvauspäivän riemuksi paistoi aurinko taas pitkästä aikaa! Nettikauppaan sain kuvattua ison liudan uusia ihanuuksia, joista jotkut menivät loppuun melkeinpä sitä tahtia kun Puodilla purimme kuormaa...kunpa saisin kristallipallon sisäänostoni avuksi,-)


Köyhäinhopea-jalkoja tuli taas uusi erä, laitan pian nettikauppaan lisää malleja/hintoja!


Alkuviikosta puodissa piipahti Valkoistarustiikkia.blogspotin Marika, tällä kertaa hiustenlaitto oli pääroolissa! Sain ahaa-elämyksen hänen yhdennäköisyydestään Ruotsin Miljonääri-äidit ohjelmasta tutun Maria Montazanin kanssa ja puhuin ympäri tähän uuteen lookkiin! (Rouvilla kyllä osuu yhteen nämä sisustusharrastuksetkin).


Jättikokoinen kello Tanskasta, ihana 145,- nettikaupassa!


Ylellinen ja upea tekoturkis-torkkupeite melkein loppui tullessaan ovesta, sillä se sai aikaan "rakkautta ensi-silmäyksellä" tunteen parin asiakkaan silmissä! Enää 1 kpl jäljellä, hinta 89,-.


Kuvasin tänään myös Blogi-kirppikselle myyntiin tulevia omia "aarteitani". Laitan parit kuvat esille loppuviikosta...Sain napattua kameraa nuuskuttelevasta mussukasta hauskan otoksen!


Jättikokoinen Muratti Puodilla sekä hopean kimallusta! Enää pieni hetki ennen Joulun esiintuloa Sisustajantaivaassa....

Rakkain terkuin, PIA

3 kommenttia:

Kultsin kämppä kirjoitti...

Se kristallipallo olisi tosiaan hyvä olla olemassa vähän niin kuin joka hommassa.
Upeita ostoksia näyt tehneen ja hyvähän se on, jos kysyntä ylittää tarjonnan, eikä toisinpäin.
Hyviä myyntejä syksyyn!

Tuija kirjoitti...

Voiiiii miten kauniit hiukset Marikalla onkin.Upea kuva hänestä.
Pitäs ihan tulla piipahtamaan puodillasi tässä päivänä jonain.Sun tyylisi sopii omaani oikein hyvin, joten odottelin nettikirppiksen aukeamista.
Mukavaa päivän jatkoa Pia.

Liisa kirjoitti...

Heippa Pia, pitkästä aikaa! Mulla on jäänyt blogien lukemiset ja varsinkin viestimiset tosi vähille viime aikoina... Nyt sitten oikein rauhassa luin ja ihailin monta postausta sultakin putkeen :) Ihanaa, oma inspiskin taas vähän heräilee sisustusten suhteen ;)

Teillä on kyllä niin kaunista kotona...huoh. Munkin unelma olisi, että pääsisi lähes kaikista Ikean ym. kapeista ja lipastoista pikkuhiljaa eroon ja tilalle pelkkää vanhaa...Se täällä Saksassa on kuitnekin hyvä, että kiinteitä kaappeja ei huoneissa ole.

Odotan innolla sun blogikirppistä!!! Su:na on täälläkin päin yksi ihana jättiiso kirppistapahtuma, jonne ollaan menossa, illalla sitten jatkan kirppistelyä sun blogissa :))

Marikan hiukset on mahtavat, ja niin kauniina rouva muutenkin kuvissa :)