www.bypias.com

www.bypias.com

11. lokakuuta 2011

Jeanne D`arc Livingin Joulua!

RAIKASTA VALKOISTA!


Ripauksella mustaa ja harmaata, pellavaa unohtamatta! Niin se vain illat hämärtyvät ja on aika kääntää katseet tulevaan Jouluun...vuoden viimeinen Jeanne D`arc Living-kuorma on lähdössä Tanskasta mukanaan valitsemani ihanuudet.


Valkoisia tekstiilejä, laadukasta pellavaa! Osa tuotteista päivitetty jo nettikauppaan...


Tuotteita tulee rajoitetusti ja osa on jo varattu Jeanne-fanien ennakkotilauksina! Kannattaa olla nopea, mikäli haluat ehtiä saada mielitiettysi...Jeanne D`arcin Joulusukka on tänä vuonna näin ihana! Niitä tulee jonkin verran, ehkä ei tarpeeksi kun pellavaa ja hintakin vain 15,90,-. Ja täytyyhän perheenjäsenille olla omat....


Sadepäiväterkuin, PIA

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia!
Arvaas kuin kävi, me päätettiinkin jäädä toiseksi yöksi ystäviemme luokse eilen, joten missasin kirppiksesi :( Mutta aion käydä vielä rauhassa läpi (kiireellä jo kurkin päivällä..) kaikki tuotteet, voihan olla, että siellä jotain ihanaa vielä onkin myymättä ;)
Tosin sieltä meidän megakirppikseltä tuli tehtyä hankintoja yhtä jo toistakin, että pitäisi laittaa pussin nyörit nyt taas tiukemmalle ;))
Kiitos viestistäsi blogiini :) Tuli hirmusen hvä mieli siitä.. Toivottavasti näemme joulun tienoilla, kun vietämme joulua äipän/ mummin luona Suomessa :)

Pia kirjoitti...

Heippa Liisa!
Tosiaankin Tervetuloa visiitille ja kupposelle Cappucinoa...

Terkuin, PIA