www.bypias.com

www.bypias.com

2. syyskuuta 2012

ARVONTAAAAAAAAA....!

Kääntökassi BY PIA`S musta/hiekka 69,-

Päivän asu oli tänään mustavalkoinen...Lyhyt musta tunika BY PIA`S hulmuhelmainen ja a-linjainen peittää juuri sopivasti pepun. Huomaa helman viisto malli, olen jo pari kertaa ehtinyt pestä tätä mustaa tunikaani ja nyt pellava laskeutuu just hyvin päällä! Käytän kokoa M, olen yläosasta kokoa 40.
Laivalta ostetut valkoiset strech-legginsit korkkasin vihdoin käyttöön...ja kengät tietysti nuo ihanat CALOU-bootsit joita minulla myynnissä vielä muutamia pareja.


Musta lyhyt Pellavatunika taskuilla BY PIA`S, 79,-

MUTTA, nyt asiaan! Sain Facebookissa loistavasti ehdotuksia arvonta-palkinnon suhteen ja päätin, että voittaja saa valita palkinnoksi joko TUNIKAn tai KÄÄNTÖKASSIn BY PIA`S mallistostani.
OSALLISTUMISOHJEET: Voit osallistua arvontaan FACEBOOKISSA vastaamalla kysymyksiini:
Mikä olisi syksyn lempiasusi BY PIA`S malliston vaatteista/asusteista? Pitäisikö pellavavaatteillani olla oma verkkokauppa? Peruste, miksi?
-Yhden arvan saat osallistumalla ja vastaamalla kysymyksiin.
-Kaksi arpaa kun jaat FB:ssä tätä ilosanomaa
-Kolme arpaa kun linkität arvonnan blogiisi,
Muista vinkkaa linkityksistäsi! ARVONTA PÄÄTTYY 6.9. klo 23.00!


Mustat CALOU-bootsit, 210,-

HEI, muuten kun klikkaat itsesi sivulle http://www.bypias.blogspot.com siellä mallisto nähtävillä!Ylhäältä oikealta pääset Facebookkiini, klick!

Terkuin, PIA

13 kommenttia:

santra kirjoitti...

Pellavatunika on kaunis, olis ihan mun näköinen. Jaettu Fb:ssä, joten kahdella arvall mukana.

bellagio kirjoitti...

Ehdinkö ekana. Suosikkiasuni on tietysti musta spagettiolkainmekko jonks ostin Leppävaaran myyjäisistä. Sen kanssa laitan valkoisen paidan, mustat leggarit ja saappaat. Huivi kaulaan tietty...
Mukana kahdella arvalla :)

Bellagio

Marita kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana. Tykätty fb:ssä, kommentoitu jolloin näkyy kavereilla ja arvonnasta ilmoitettu omassa blogissani.

Marjo kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana, tykätty fb:ssä. Spagettiolkainmekko on kiva näin syksyllä pitkähihaisen puseron kanssa, legginsit ja saappaat jalkaan ja menoks...

Ano vaan kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana!

Kirjoitin tämän myös fb:n, mutta kopioin nyt tännekin:
Lempparituotteet on (en nyt pääse suoraa linkkiä hakemaan näin puhelimella, mutta mallisto on sen verran tuttu, että osaan sanoa) se pellavalaukku, missä on vähän röyhelöä (? :D) ylhäällä ja sitten semmoinen mekko, joka on jonnekin polven mittaan pitkä ja molemmissa sivuissa pienet halkeamat, muistaakseni siinä on taskut ja "palkki"olkaimet. :)

Verkkokauppa olis hyvä juttu, mun on henk.koht. vaikea päästä pienen lapsen kanssa käymään putiikissakaan. Verkkokaupat on aika korvaamattomia tässä tilanteessa ;)

En jakanut varsinaisesti Facessa (tiedäthän, että se on kielletty FB:n säännöissä, mitä tulee arvontoihin ja kilpailuihin ;), mutta kommentoin ja näin ollen se näkyy kaikille kavereilleni :) Sääntöjen kierto kunniaan! :D

/Mari
mari_kukkonen@ovi.com

ps. voisiko saada tuon kirjainvahvistuksen pois käytöstä? Ne on Googlella TOSI epäselviä, kirjoitan nyt viidennettä kertaa sitä, mitä kuvittelen siinä lukevan. Toivottavasti onnaa tällä kertaa.

Onnela kirjoitti...

FB:ssä en ole, joten vastailen täällä:
Oma suosikkini syksyyn olisi pellavamekko (ohuet olkaimet, rimpsuhelma) taskuilla! Värinä musta! Tai pellavakin...

Ei verkkokauppaa! Haluan näitä liikkeeseeni myyntiin heti kun sellaisen saan aikaiseksi:)
Tuotteesi pysyvät kiinnostavampina ja todennäköisesti myös halutumpina, kun kaikkea ei myydä netissä...ja eikös näitä saa kuitenkin tätäkin kautta tilailtua?

Linkitän arvonnan omaan Onnela-blogiini!Elämän Helmiä kirjoitti...

Kolmella mukana.
Paras mikä on minullakin on, on pellavan värinen tunika, helppo yhdistää valkeaan, mustaan ym väreihin.
Pellavavaatekauppa olisi kiva, mutta onhan kaupat sujuneet näinkin hyvin 8)
-päivi-

Maarit kirjoitti...

Minun suosikkini on musta tai harmaa pellavatunika - lyhyt tai pitkä... Tai kääntökassi... tai... Ihania kaikki! Nettipuoti on mukava, hypisteleminenkin on mukavaa. Ota tästä nyt sitten selvää. Arvonnassa mukana kuitenkin!
-maarit

Rose's house kirjoitti...

Pitkä pellavatunika on suosikkini :) Verkkokauppa olisi hyvä. Omaa "toimivaa" blogia ei ole joten osallistun 2 arvalla.

sari kirjoitti...

Heippa!Minäkään en ole fb:ssä(periaatepäätös useamman ystävän kanssa),mutta olemme todenneet viidakkorummun hyvässä (ja pahassa) kaikkein tehokkaimmaksi välineeksi.Virtuaalimaailman blogeihin ja naamiksen sivuille häviää moni asia yleisen sekametelin alle.Ihan todella,läheskään kaikki potentiaaliset asiakkaat/kontaktit eivät ole naamiksessa.Eli nettikauppa olisi hyvä,koska kaikilla ei mahdollisuutta käydä paikan päällä.Jos olisi selkeästi mallit,koot ja helppo tilauslomake.Ja plussana joku ALE/TARJOUS-laari,josta voisi tehdä joskus löytöjä,kuten muissakin nettiksissä.Miten kaiken ihanuuden seasta voisi valita lempimallia tai väriä?Niin kauniisti sointuvat mallit ja värit toisiinsa,kaiken voi yhdistää kaikkeen.Tämä jos mikä,on mahdollisuus kerätä toimiva,kestävä,laadukas ja iätön vaatekaappi.Ja ehdoton bonus on kotimainen työllistäminen!KIITOS!Tulipahan paljon juttua taas..hups.No,yhdellä atvalla mukana ja kaunista syksyä sinulle.

Pia kirjoitti...

HEI DAAMIT!
Ootte mahtavia ja kiitos hienoista neuvoista ja mielipiteistänne! Osoittaa vilpitöntä halua auttaa, kun jaksatte pitkin lausein perustella...tämä yksinyrittäjyys on joskus "yksinäistä" kun yrittää miettiä mikä olisi asiakkaille mukavinta ja kuka voisi paremmin tietää kuin TE? KIITOS! Terkuin, PIA
PS. Mari: höh, en osaa ottaa pois tuota vahvistusjuttua...

Neiti Kesäheinä kirjoitti...

Musta pellavatunika on suosikkini.
En ole fB:ssa.
1 arpa.
minttu47@gmail.com

Irmeli N kirjoitti...

Kääntökassi on ihana! Verkkokauppa olisi mahtava kyllä, pellavavaatteet ovat tosi ihania.
1 arpa.
irmeli.nieminen@hotmail.com