www.bypias.com

www.bypias.com

6. syyskuuta 2012

THE WINNER IS...

Luxus-Linen Pellavamalliston pusero BY PIA`S

 KIITOS kaikille rakentavista ehdotuksistanne Facebookissa ja täällä Blogissa! ARVONTA-palkinnon voitti tällä kertaa PIA NIIRANEN! Onnea kaimalle ja otapa yhteyttä s-postiini...Tänään jalassani oli juuri ompelijalta tulleet prototyyppi-pellavahousut à la mameluukki-style! Ihanalta tuntuu ja näyttää, pyrin kuvaamaan teille alkuviikosta...Lauantaina olen Puodillani 10-15, eli silloin liike avoinna!
Nyt on niin paljon asiaa ja tapahtumaa, ettei yöllisessä postauksessa tule kuin pätkiä mieleeni, huoh...
Mutta tässä kasa pellavatyynyjä, HOME-mallistoni tekstiilit on ihania ja laitan niistä pian hinnat ja muut tiedot/lisää kuvia katalogi-blogiini http://www.bypias.blogspot.com
Katsokaa mikä housu alla olevassa kuvassa!! Kuminauhakujin ommeltu resorit pellavaan, ihan mielettömät!
Nämä housut tulevat Luxus-mallistoon, todella huippua käsityötä jajajajajaj...Koko viikko on metsästetty pellavaa, mustaa, harmaata ja lattea! Yhtäkkiä pellavavalmistajilta on kaikki nämä ihanat värit loppu ja viimeisiä rullia menossa ompelimossa, help, auttakaa! Syksyn malliston lempparivärit, vaarassa loppua...syksy siis tuli ja kohta meni?


Yöllisin terkuin, PIA

2 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voi, mitä ihanuuksia! Täällä ruudun takana innoll aodotellaan mitä kaikkea syksy tuokaa tulleessaan. Aurinkosita viikonloppua!
-päivi-

Marjo kirjoitti...

Nuo mameluukit on varmaankin ihanat... Syksyistä viikonloppua toivottelee Marjo