www.bypias.com

www.bypias.com

29. syyskuuta 2012

BYE-BYE, MY FAVOURITE COLOUR!MINÄ JA RANSU

Näitä kuvia ei pitänyt julkaista vielä! Eikä ainakaan jäähyväis-otsikolla...sillä LATTE-sävyinen pellava on loppumassa, nyyh! Viimeisiä vaatteita ommellaan juuri, rekissä löytyy kuitenkin vielä hajakokoja eri malleista. Yritin kovasti "metsästää" juuri tätä sävyä lisää, onnistumatta kuitenkaan!
Syksyn malliston GRAFFITI-harmaa ja LATTE olivat menestys! Menekkiä on mahdoton ennustaa ja nyt satoja metrejä on ommeltu BY PIA`S vaatteiksi. Onneksi sentään ihanaa NOUGAT-ruskeaa sain lisää, sekä perusvärejä: MUSTA, PELLAVA, VALKOINEN.


MAMELUUKIT, TOPPI, PELLAVAKUKKA BY PIA`S

Päälläni on prototyyppi UUTUUS-Pellavatoppi BY PIA`S. Kaipasin pellavahousujen ja mameluukien kanssa tällaista lyhyttä puserotoppia, joka peittää kuitenkin pepun ja jossa on "jujua" tyyliini sopivasti.  Topin kaavaa on hieman muokattu sittemmin, kainaloaukot on pienennetty siten, ettei näy rintsikat kesäkäyttöä varten. Lyhyttä etuosaa on pidennetty 5cm, ettei toppi ole liian lyhyt pitkälle naiselle. Huom. olen vain 155cm.


BY PIA`S PELLAVATOPPI, HINTA 69,- S/M/L JA XL-XXXL 79,-

Aika ihana, vai mitä? Reunassa söpö frilla, sopii ihanasti farkkujen ja hameiden kanssa...alle vain trikoopaituli tai pitkähelmainen tunika. Toppia valmistetaan väreissä: musta, valkoinen, pellava, ruskea. Ja LATTE-väriäkin kannattaa tiedustella, sillä kangasta on VIELÄ hetken jäljellä.


PELLAVAMEKKO BY PIA`SNäitä ohutolkaimisia Pellavamekkoja löytyy rekistä LATTE-värisenä muutama. Alle vain paituli ja huivi kaulaan, paksut sukkahousut/trikoot ja saappaat tai nilkkurit. BY PIA`S pellavakangas on tiivistä ja laskeutuvaa, pehmeäksi kivipestyä luxus-luokan pellavaa. Kyseessä ei ole siis ohut rypistyvä pellava, jota vaateteollisuudessa yleensä käytetään vain kesäkäyttöön sopivaksi.
Huom: LATTE-väri on puuterinen vaaleanruskea, jossa häivähdys vanhaa roosaa.

MUISTUTUS! Mrs Jonesin-Blogissa on käynnissä ARVONTA, jossa voit voittaa BY PIA`S Pellavapöytäliinan, pääset sinne klikkaamalla oikealta sivupalkista tai facebookistani jossa postaus ja linkki arvontaan. Arvonta päättyy sunnuntaina!

Terkuin, PIA

Ei kommentteja: