www.bypias.com

www.bypias.com

24. syyskuuta 2012

BROWN LINEN, BY PIA`S

Mameluk-Housut 3/4 lahjepituus,  BY PIA`S alk 69,-

Vihdoin ruskeaa....! Onnistuin hankkimaan lisää ihanaa, pehmeäksi kivipestyä 100% pellavaa tunikoita, housuja, ja jakkuja varten. Nämä caprimalliset mameluukit on käytössä ympäri vuoden, nyt sitten saappaiden kanssa. Erittäin helppoa kun ei tarvitse tunkea lahkeita sisään, sillä olen hyvin paksupohkeinen eikä juurikaan toivoa saada varren sisään mitään. Hankintalistallani on tänä syksynä vielä ihanat tummanruskeat tai mustat pohkeeseen ylettävät maiharit, olis aika makeet näiden kanssa...vinkatkaa jos tiedätte mistä löytyy kivoja!


Nahkainen tupsukoru VÅGA 39,-, ruskea nahkaranneke 45,-

Mukavuudesta ei ole tingitty, kuten pukeutumisfilosofiaani kuuluu...vyötäröllä kuminauha, joka itse säädettävissä, jee! Ja lahkeensuiden nyörikujan sisällä jatkona myös kuminauhaa, jotta lahje pysyy paikoillaan halutulla kohdalla riippumatta pohkeen pumppaavasta liikkeestä.
Näitä pellavahousuja löytyy NYT myös pitkällä lahkeella, muutoin ihan sama malli! Hinta alk. 89,- S/M, L/XL 99,- ja XXL-> 109,-
Tilatessasi s-postilla, mittaa lantiosi ympärysmitta ja kerro normaali housukokosi.Väreinä löytyy:musta, valkoinen, pellava, ruskea!

Pitkä Pellavatunika BY PIA`S

Päivitän pian lisää kuvia pitkistä housuista mallisto-blogiini tänne
Sillä välin voit kyllä tilata jo housuja s-postilla, muista mainita mittasi ja toivomasi pituus.
Tässä housut, jotka käyvät kesät/talvet, lomareissulla ja missä vaan. Paksua, phmeää pellavaa, joka on lämmin muttei ikinä hiostava.Terkuin, PIA

Ei kommentteja: