www.bypias.com

www.bypias.com

10. syyskuuta 2012

LINEN LONGPANTS BY PIA`S

Pellavahousut BY PIA`S 119,- ja mustat CALOU-saappaat 210,-

Jalassani on uunituoreet Pellavahousut BY PIA`S. Mameluukien tarina jatkuu nyt siis pitkällä lahkeella...sama mukava vyötärö säädettävällä kuminauhalla, taskut ja lahkeissa kuminauha/pellavanyörit.Kyseessä on paksumpi pellava, joka on lämmin näin syyskautenkin. Housuja valmistetaan väreissä: musta, pellava, valkoinen. Tyyli on rento, housut sopivat niin saappaisiin kuin nilkkureiden kanssa.Olen pukeutunut taas "talviväreihin" musta ja pellava on hyvä yhdistelmä. Pellavahousut on ihanat jalassa, niin mukavat! Tekee mieli vain pestä illalla ja kuivata aamuksi taas jalkaan...odotan innolla myös mustia käyttööni.
 

PIA`S Living Room 

Kuvia meidän olkkarista, alkaa näyttää aika mustavalkoiselle, huomaan...
 

BY PIA`S Kääntökassi, housut, jakku ja rintakukka

HUOM! Housun lahkeen pituus on haarasta mitattuna 70cm. Mutta housua voi tilata myös -5cm tai +10cm mitoilla. Itse olen vain 155cm. Ja ihan loistavaa, että lahkeen pituutta voi "säätää" vai mitä?


Kuvassa BY PIA`S Verhot ja raitatyyny

Sellainen päivän asuste, jossa olen viihtynyt loppuviikon...housut on jo tilattavissa, Puotiin saan niitä n. viikon kuluttua. Muista mainita tilauksessasi lantion ympärys, housukokosi ja lahkeen mitta-toivomuksesi mikäli joku muu kuin standardi.

Terkuin, PIA

1 kommentti:

Unelma kauniista kirjoitti...

Ihanat pöksyt! Täytyypä tulla nappaamaan omat! =)