www.bypias.com

www.bypias.com

23. marraskuuta 2012

BY PIA´S ON TOUR-CHRISTMAS


Kuvassa kotimme Maalaisunelmaa-lehdessä. Pöytäliina pellavaa BY PIA´S


Pian on JOULU! Ja BY PIA´S Verkkokauppa aukeaa ensi viikolla osoitteessa www.linenbypias.fi.
On aika julkaista loppuvuoden tapahtumat, jonne BY PIA´S on pyydetty mukaan:

LA 1.12. KARTANON JOULUTORI-Sisustusliike Cafe Latte Spiritissä Leppävaarassa, punaisessa ihanassa Torpassa voit aistia tunnelmallisen Joulufiiliksen. Mukana useita myyjiä, herkkuja, käsitöitä ja BY PIA´S mallisto.

SU 2.12. BY PIA´S PELLAVAPÄIVÄ kokoaa innokkaat naiset Kirstulan vanhapuotiin Hämeenlinnaan, jossa ihanassa miljöössä viehättävä sisustusliike. Minä, PIA-itse paikalla puvustamassa Teitä ja jakamassa tuon ihanan hetken kanssanne. Lisää infoa tulossa...

8.-9.12. FISKARSIN JOULUPUOTI, jossa Villa HIMAn ihanat sisustustuotteet ja Petrin Suklaapuodin lahjaherkut sekä BY PIA´S Pellavatuotteet

Lämpimästi tervetuloa kaikille, merkatkaa kalenteriin!
Uusia, innokkaita jälleenmyyjiä on liittynyt taas joukkoon, kts. heidät Facebookista!BY PIA´S Pellavatähtityynyjä syntyy kovaa vauhtia, tähtien suosio on ihan huipussaan!
Ja Verkkokauppaan on tulossa paljon värivaihtoehtoja, mm. musta/valkoisia tähtityynyjä...Nämä kuvat meidän kodissamme ovat Maalaisunelmaa-lehdestä vuosi sitten. Kuvan keittiökokonaisuus on myynnissä, uusimme keittiönkaapistojen ovet ja laitan nämä nykyiset myyntiin Huutonettiin, ellei joku teistä kiinnostu...Tiedustelut S-postilla!
Verkkokaupan tuotteiden kuvaukset-ja päivitykset jatkuvat kiihkeää tahtia. Ja voin sanoa, että valikoima pellavatuotteita on Suomen laajin! Jossa koko Lifestyle perustuu rakastamalleni materiaalille,; PELLAVA!
Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Moikka! Ihania noi tähtityynyt. Käy muuten kurkkaamassa blogistani, postasin pari päivää sitten kuvia uudesta liinastani. :)

Pia kirjoitti...

Hei Elina!
Ihana Blogi sinulla, kauniita kuvia! Saanen laittaa linkin blogiisi ja muutamia kuvia teiltä, liina on upea! Terkuin, PIA

Elina kirjoitti...

Heippa, saat kyllä. :)