www.bypias.com

www.bypias.com

9. marraskuuta 2012

PIKKUJOULU-AATOKSIN...


Heippa kaikille! Ja kiitos teille ihanille lukijoille, uusille ja vanhoille...Olen Pia, BY PIA´S vaatemerkin suunnittelija ja esittelen täällä blogissa lifestyleäni sekä tarinaani ihanien pellava-vaatteiden  parissa. Olen itseoppinut suunnittelija ja ammatiltani kampaaja, rakkaana harrastuksenani myös sisustaminen. Minua inspiroi PELLAVA, materiaali johon ihastuin jo nuorena.
Olen halunnut nostaa pellavavaatteiden tyylin uudelle tasolle, ympäri vuoden käytettäville malleille, joita voit asustaa kerroksittain eri tyyleihin. Pellava sopii myös ilmastoomme, se on kylmällä lämmin ja kuumalla viileä. Nyt en puhu kuitenkaan siitä ohuesta pellavasta, jota vaateteollisuus yleensä käyttää ja joka mielletään vain kesävaatteeksi. BY PIA´S pellava tulee Euroopasta, tarkoin valikoitu laatu on pehmeää ja laskeutuvaa mutta tiivistä, paksua pellavaa.
BY PIA´S vaatteet ommellaan ateljee-tason käsityönä 8 ahkeran naisen toimesta, joiden taitavissa käsissä syntyy myös muutamien muiden tunnettujen Skandinaavisten brändien vaatteet. Tyylini on naisellinen, leikittelevä ja jokaisessa lempivaatteessani täytyy olla "jujua". Rakastan rennon romanttista tyyliä yhdistettynä rouheaan ja rempseääkin käyttöä kestävään pellavaan.
Olen kiitollinen innokkaasta vastaanotosta, jonka mallistoni on teiltä naisilta saanut ja siitä rohkaistuneena jatkan samalla linjalla! Marraskuun aikana aukeaa www.linenbypias.fi-verkkokauppa. Siihen asti tilaukset toimii s-postilla pia.erlund@hormail.fi. Jälleenmyyjiäkin alkaa olla jo kivasti ympäri Suomen, päivitämme listaa pian. Pääset katsomaan vaatteita, hintoja ja jälleenmyyjiä klikkaamalla tänne
Marraskuun postukset on omistettu Pikkujoulu-sesongille ja esittelen kivoja BY PIA´S asukokonaisuuksia. Mallina olen kuvissa itse, pituudeltani minikokoinen (155cm) ja kooltani "muhkea" L (40-42). Malleissa olen huomionut muodokkaalle vartalolle sopivuuden ja vaatteita valmistetaan kaikissa kokoluokissa.

BY PIA´S Luxus-linen pusero, hinta 119,- ja Body Shape-housut

Puseroa löytyy musta, valkoinen, pellava, koot S,M,L,XL

Mustia housuja löytyy kahta eri lahjepituutta, minulla lyhyet, hinta 119,-

Pitkä liivijakku; musta, pellava. Koot S,M,L 149,- ,XL,XXL 169,-

Jakussa kauniit yksityiskohdat

Kaunis malli joka sopii joka vartalolle, hameiden ja housujen kanssa

Selässä korsettimaiset säätönyörit

Ihanaa viikonloppua! Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Maria-Amanda kirjoitti...

Ihanat asut! Ja kiva esittely ja hyvä malli:)rento romanttisuus ja naisellisuus, just mitä tässä omaan pukeutumiseen enemmän kaipaakin. Hauskaa vkonloppua*

Pia kirjoitti...

Heippa!
Kiitos, kiitos sinulle ja hyvää viikonloppua! Terkuin, PIA