www.bypias.com

www.bypias.com

19. marraskuuta 2012

DESPERATELY WAITING BLACK LINEN!

Musta lyhyt tunika taskuilla BY PIA´S  alk. 79,-

Kesken pikkujoulukauden jännitystä aiheuttaa mustan pellavan kova odotus! Pellavatehtaalla on     sattunut viivästys ja valtava määrä ihania mustia ja TILATTUJA vaatteita odottaa valmistumistaan!Olen toiveikas, että ompelijatytöt saavat kurottua aikataulua kiinni, sillä moni Teistä odottaa pikkujoulu-vaatteita!


Verkkokauppa aukeaa n. viikon kuluttua! Tuolloin muutoksia tulossa hintoihin ja toimitusmaksuihin...mm. kuvassa olevan suosituimman tunikamallin hinta nousee 89,-, tosin malliin tulee vakiona supersuositut taskut ja kangas on käsittelyltään uutta orgaanista, luxus-pehmeää 100% pellavaa.


Verkkokauppaan tulee paljon maksutapoja mm. Suomen Verkkomaksut Oy:n tarjoamat pankki-ja luottomaksut sekä Klarnan Laskulla-palvelu, jolla voit tilata tuotteet kotiin ja saat maksaa ne laskulla kahden viikon kuluessa sekä osamaksu-mahdollisuuksia. Näin Joulun alla Klarnalla on yleensä myös hyviä kampanjoita tyyliin osta nyt-maksa vasta helmikuussa...Minulla on hyvät kokemukset näiden firmojen toimintatavoista edellisessä Sisustajantaivas-verkkokaupassani.

Tunikatoppi BY PIA´S alk. 69,-

Näitäkin ihania Tunika-toppi paituleita on mustana tilattu hurrrrja määrä!Pellavan-värisenä löytyy valmiina pari L-kokoista Tunikatoppia!Ihana BY PIA´S Salsahame on myös pikkujoulun suosikki, oiva mm. saappaiden kanssa. Ylhäältä kapea ja kivat rimssut helmoissa! Hyvä polvipituus...

Salsahame pellavaa alk. 69,-

Tämä liivijakku ja salsahame ovat ihana yhdistelmä! Muista, että muutoksia hintoihin tulossa ja voit tilata vielä nyt näillä hinnoilla...

Pellava liivijakku BY PIA´S alk. 149,-


Tähtityynyt myytiin TAAS loppuun! BY PIA´S Tähtityynyjä löydät mm.Villa HIMAsta.
Lisää ommellaan kovaa tahtia ja lisää TÄHTI-uutuuksia luvassa, punaisena!


Salsahameita löytyy Puodista muutama valmiina, pellavanvärisenä M ja L-koossa!


Terkkusin, PIA


Ei kommentteja: