www.bypias.com

www.bypias.com

26. marraskuuta 2012

SO BEAUTIFUL DAY!


Verkkokauppa aukeaa keskiviikkona! Ihana pellavavaate-mallistoni sai vihdoinkin arvoisensa mallin, kun kaunis Johanna suostui kuviin. Hiukset, stailaus ja vaatteet, BY PIA´S. Kuvista tuli todella pehmeän naisellisia ja lämpimiä, kiitos Johanna!Verkkokaupan lisäksi blogini jatkaa tässä osoitteessa, ja Facebook-sivut myös. Toinen blogi, joka on toiminut kuvastona mallistolleni lakkaa päivittymästä ja voimassa olevat hinnat ja tiedot tuotteista löytyvät vain verkkokaupasta. Täällä blogissa esittelen edelleen "dagens" eli päivän asuja BY PIA´S tyyliin, jotta saatte ideoita kuinka pellavavaate-malliston asut toimivat...
Tarkoituksena on esitellä myös vaatteita eri ikäisten ja kokoisten naisten yllä! Tässä kaunis Johanna, hän on kokoa S ja pitkä n. 165cm. Mallistostani Johannalle löytyi myös lempparit, jotka sopivat hänen tyyliinsä loistavasti ja tuntuivat mukavalta. Antaa kuvien tunnelman puhua puolestaan...BY PIA´S Pellavavaatteet ja Kodin tekstiilit matkaavat ensi lauantaina Leppävaaran Cafe Latte Spiritiin, jossa ihana punainen Torppa kartanomiljöössä. Kartanon Joulutori-tapahtuma avaa Joulun ja tuolloin tarjolla käsitöitä, herkkuja, sisustustuotteita sekä ihanaa Joulumieltä. Tapahtuman tiedot löydät sivuilta http://www.facebook.com/pages/Cafe-Latte-Spirit/111175438936819
Sunnuntaina matkaan Kirstulan Vanhaanpuotiin, jossa BY PIA´S Pellavapäivät...

Markkinamielin, PIA

9 kommenttia:

bellagio kirjoitti...

Mistä Johannan beiget saappaat ovat kotoisin, aivan huiput :)

Pia kirjoitti...

Hei!
Arvasimme, että niistä kysytään...ovat ulkomailta, eikä kuulemma löydy enää samanlaisia. T. PIA

Merja K kirjoitti...

Kauniita kuvia saitte otettua, hyvä hyvä! Tsemppiä viime rutistukseen verkkokaupan tiimoilta :)

AnniK kirjoitti...

Kovasti jo odottelen verkkokaupan avautumista. Ihania kuvia ja nuo vaatteethan ovat ihan superkauniita :)

Pia kirjoitti...

Heippa!
Kiitos naiset kannustuksesta, ankaraa nörtteilyä koneella tiedossa...yövuorot käytössä! Terkuin, PIA

Maarit kirjoitti...

Huippu huippu kuvat Pia ja Jonna on tosi kauni malli ja sopii mallistoosi hyvin!
Ihana nähdä lauantaina Kartanopäivillä Leppävaarassa.
Maarit

bellagio kirjoitti...

Hei Pia, kiitos, kiitos, kiitos tuhannesti,
ihana yllätys oli tänään vastassa töistä tullessani, pitkä liivijakku oli saapunut. On se niin ihana, mahtava, upea, syötävän hyvä pikkujouluasuste. Se sopii minulle huippu hyvin ja pidän siitä enemmän kuin jostain bling, blingistä.:)
Lyhyet pellavahousut ja piikkikorkoiset-kärkiset saappaat, kukka rintaan ja menoksi; kyllä 200 työkaverin joukossa on vihreitä naamoja :)

Pia kirjoitti...

Hei Naiset!
Ja bellagio; JUST NOIN! Pikkujoulubileet on loistava "korkkaus" jakulle ja tulet pitämään sitä vielä vaikka missä, on niin loistava vaate! Kaukana bling,blingistä...laadukas, sensuelli ja tyylikäs! Varaudu kysymysten tulvaan ja lähetä naiset oikeaan osoitteeseen! Ihanaa pikkujoulua kaikille!

Terkuin, PIA

Kesäkukka kirjoitti...

Hei!
Mistä tuo ihana harmaa neuletakki on?