www.bypias.com

www.bypias.com

21. marraskuuta 2012

PUNAISTA PELLAVAA & TÄHTIÄ!


En lukeudu yleensä punaisen faniksi, mutta ompelija-Jenni sai aikaan jotain - joka sai sydämeni läpättämään! Katsokaa näitä punaisia tähtityynyjä...niiden hehkuvan syvä punainen on tietysti pellavan ansiota! Tähtityynyt BY PIA´S HOME, menevät kuumille kiville ja niiden kanssa sopii ihanasti luonnonpellava, kuten vanhoihin Jouluperinteisiin kuuluukin.Ilonan Joulunumero on ilmestynyt ja kuuluisassa seurassa hymyilee ihana Merja, jouluaskartelu-vinkkeineen ja BY PIA´S punainen tunika päällä! Numero on voimassa Jouluun asti...
Toimittajalle lähti myös harmaa Pellavamekko, hän osoittautui pellavafaniksi, terveisiä!Lehdessä vilahtaa myös BY PIA´S mustaharmaa/valkoinen pellavapöytäliina. Siitä puheenollen, voit myös tilata tähtityynyjen kanssa samaa punaista pellavaa pöytäliinan. Pellava-pöytäliinat BY PIA´S löytyy väreissä: punainen, valkoinen, luonnonpellava ja mustaharmaa/raidallinen.
Pöytäliinoja ja tyynyjä on tulossa myyntiin Fiskarsin Joulupuotiin sekä jälleenmyyjille sisustusliikkeisiin! Postitse tilaamalla myös, laita s-postia pia.erlund@hotmail.fi. HUOM! Punaista pellavaa lähtee viimeinen rulla ommeltavaksi, sitten se on loppu. Ei riitä Jouluun asti, ole nopea tilauksessasi! Pöytäliinojen koot ja esimerkkihintoja: 140x200cm 89,-/ 140x250cm 99,-/ 140x300cm 119,-. Voimme tehdä myös pienempiä tai isompia!Punaisen tunikan sävy on muotipunainen, hiukan sinertävään taittuva! Oikein herkku vaatteeksi ja sopii myös kesällä.Tähtityynyjen sävy on syvä punainen, ei oranssihtava tai sinertäväkään. Päälle on ommeltu tähtikuvio, jonka alla tukikangas. Tähden reunat rispaantuvat hiukan pesussa, joka antaa myös kivaa ilmettä.
Takana on vetoketju ja tyynynpäällisen koko on 50x50cm. Tähtityynyjä on tulossa myös 60x60cm koko.Tähtityynyt paksua ja tukevaa 100% pellavaa! Voit valita joko valkoisella tähdellä tai pellavanvärisellä. Myös pellavanvärinen tyyny punaisella tähdellä on kiva! Menittekö jo sekaisin,-)
Anyway, tähtityynyjen hinta on 45,- ilman sisätyynyä. Kotimaista käsityötä. MADE IN FINLAND!Tähtiterveisin, PIA

2 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Nuo tyynyt on juuri niin namuja kuin puhelimessa kuvailitkin, ihania!

Pia kirjoitti...

Heips Kamu!
Eikä vain, herkkuja; herkkuja...T. PIA