www.bypias.com

www.bypias.com

23. toukokuuta 2013

KAUNIIT NAISET RANNALLA...


On the beach in Denmark! After long working days at the Ledreborgs-Lifestyle exhibition. Couple of glasses of lovely wine, warm evening sun and us wearing lovely BY PIA´S Linen Dresses....


Kaksi aikuista naista hassuttelemassa pellavamekoissaan rannalla Tanskassa! Messuilla vietettyjen päivien jälkeen ihana helteinen ilta-aurinko kruunasi picnikin valkoviinin kera, josta saimme rohkeutta kirmailla rannalla ja ottaa kuvia...Tanskan upea luonto ja maaseutu jäi sydämiimme ja ihanat ihmiset, rennot ja ystävälliset naapurit messuilla sekä asiakkaat. Suomalaisiakin vierailijoita oli, kiva oli tavata. Teimme historiaa järjestäjän mukaan olemalla ensimmäinen näytteilleasettaja Suomesta. Iloksemme saimme huomata, ettei suomalaiset naiset jää yhtään Tanskalaisten tyylikkyydessä "jalkoihin". Uskaltaisin sanoa, melkeinpä painvastoin...
Suomalainen muoti ja design on Tanskalaisten mielestä hyvin arvostettua ja korkealaatuista. Taidamme jakaa aika saman maun sisustuksessa ja vaatteissa heidän kanssaan.
Aurinkoisin rantaterkuin, Pia ja Merja

3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Ihanat kuvat ja ihanat vaatteet! Ovatko sitä vintage -mallistoa? Tahtoo ton vaaleanpunaisen mekon ja sen alle pitsimamelukit :)

Nuppu Home kirjoitti...

Voi taivas varjele miten upeita kuvia olette ottaneet messumatkallanne! Ja ennen kaikkea miten upeat kaksi naista ja miten kauniita päällänne ovatkaan nuo ihanat pellavavaatteet!!!

*Minna* kirjoitti...

Kiva tunnelma kuvissa! Ihanat nuo tunikat, jossa kahta väriä, wau!