www.bypias.com

www.bypias.com

14. toukokuuta 2013

PELLAVAMEKKO-LINEN DRESS


































Warm sun in my skin-finally...summer is here! My dear linen dresses that I have washed and used at least 30 times are my favourites during hole summer season!



































Lämmin aurinko olkapäillä-mikä ihana tunne, vihdoinkin! Viime kesän ja koko talven palvelleet pellavamekkoni BY PIA´S on pesty ainakin 30 kertaa ja senkuin vain paranevat. Touhuan mekoissa pihalla, töissä, kotona, matkoilla. Ja aina sama all in one-mekko! Kylille lähdössä huitaisen vain huivin kaulaan ja pikku farkkurotsi päälle...kylmällä legginsit alle, bootsit ja neuletakki lämmikkeeksi tai nahkarotsi.



































Tämä mekko valmistetaan koossa XS-XXXL ja värit tällä hetkellä ovat: musta, valkoinen, pellava, tummanharmaa, vaaleanharmaa, navy-sininen ja vaaleanpunainen.



































Mekot ja muutkin BY PIA´S pellavavaatteet pestään koneessa 40 asteessa ja kevyt linkousohjelma, senkuin henkarille kuivumaan! Pellavahan kuivuu nopeammin kuin muut kuosit ja siksi esim. veneilijät suosivat pellavatekstiilejä koska se hylkii kosteutta. Kesällä voi huoletta valita mustan pellavavaatteen, sillä se ei ole auringossakaan kuuma...mm. t-paita on mustana tuskaisan kuuma.





Itse suosin ompelijoiden kauhuksi aina pestyä ja silittämätöntä pellavaa. Se vain kuuluu mielestäni pellavan imagoon! Siksi aina pesen uuden pellavavaatteen ennen käyttöönottoa. Hassua, mutta olen tuonut Espoon Shoppiimme aina malliksi 20 kertaa pesty ja pidetty BY PIA´S vaate, tunika tai mekko ja joka kerta olen sen joutunut myymään jollekin haluajalle viikossa ja tätä tarkoitan kun vertaan pellavalaatuani lempifarkkuun, joka vain paranee ajansaatossa...










































































Mekot löydät verkkokaupastamme Pellavamekot-kategoriosta! Klikkaa itsesi verkkokauppaan oikealta ylhäältä sivupalkista.

Kesäterkuin, PIA

Ei kommentteja: