www.bypias.com

www.bypias.com

15. toukokuuta 2013

VINTAGE ROAD TRIP


After few hours we will be in a ferry, truck loaded with wonderful  linen...smelling like summer fields! Our destination is true Vintage "Mekka" in Denmark, Lifestyle-exhibition at the Ledreborgs Castle.
We will be driving thru southern Sweden and I am really waiting this trip with curiosity...BY PIA´S matkalaukut ja kohta pakukin, on lastattu pellavalla joka tuoksuu kuin kesäinen viljapelto.
Ompelijatkin tunnustavat välillä nuuhkivansa pellavaa lumoutuneena. Onhan siinä hieman eri fiilis kuin esim. polyesterissä. Merjakin kävi Lontoossa ja raportoi, että nyt BY PIA´S pellavat ovat vieneet häneltäkin shoppailuhalut kaupallisissa liikkeissä, kun kaikki tuntuu niin "muoviselta".
Tässä juuri pakatessani ajattelin, että onhan tämä niin eri juttu kuin normaalissa vaateteollisuudessa jossa ompelijat tehtaissa Aasiassa työskentelevät hengityssuojaimet päällä ja täällä perilläkin vaatteet haisevat muovista avattua vahvasti jollekin koimyrkylle?? jota työntekijät joutuvat puuvillahanskat käsissä käsittelemään. Ei ihan tervettä...kun ajattelee, että vaatteet ovat kuitenkin ihollamme.
En tunnustaudu miksikään intohimoiseksi ekoihmiseksi, mutta kieltämättä ekologiset arvot mietityttävät ja vaikuttavat selvästi BY PIA´S brändin arvomaailmaan. Ompelijat ovat ihmetelleet miksi en halua, että kaikki vaatteet pakataan omiin muovipusseihinsa niinkuin yleensä muut merkit vaativat? Ihmettelen, miksi pitäisi???Anyway, olemme siis matkalla Tanskaan huikeille messuille, Lifestyle-tapahtumaan kuten edellisissä postauksissa kerroinkin ihanien kuvien myötä, Ja palattuamme seikkailusta, julkaisen ihanan BY PIA´S Vintage-malliston joka tulee myyntiin vielä toukokuun puolella. Tässä hiukan fiiliskuvia, mitä tuleman pitää!
Ihania pitsejä, puuvillasta ja pellavasta...polyesteri tai viskoosi-pitsit olisi olleet edullisempia, sillä luonnonlangasta tehdyt pitsit ökykalliita jopa tukuissa mutta tästäkään ei tingitä...Näiden Vintage-tyylin ihanuuksien kanssa tykkään yhdistellä vaikka pienen nahkarotsin, niittejä ja korkkari-Calout. Ja tulee aika rokki...farkku sopii tähän genreen myös loistavasti!Kamera on laitettu laturiin ja pyrin kuvaamaan teille mahdollisimman paljon...
Sillävälin kun olemme reissussa, 30 ompelijaa surrutteleen koneella ja BY PIA´S tiimi täällä kotimaassa pakkaa,pakkaa,pakkaa,pakkaa...ja aina positiivinen Riitta on Shopissa palvelemassa shoppailijoita.
Aurinkoisin terkuin, PIA

1 kommentti:

Nuppu Home kirjoitti...

Niin kertakaikkiaan upeita kuvia ja tunnelmia niissä, että pellavan tutuksi tullut tuoksu leijuu sieraimiin jo näitä kuvia katsellessa. Ihanaa matkaa, tulet aivan varmasti muistamaan sen aina!