www.bypias.com

www.bypias.com

28. toukokuuta 2013

ON THE BEACHLast week on the beach in Denmark...tomorrow here in Finland. Favourite part of my work is fashion shootings! This time me in the pictures, tomorrow beautiful model Jonna!

Mikä viikko ja duuni! Viimeksi rannalla Tanskassa ja huomenna rannalle Espoossa...BY PIA´S pakkaa korikassit, pellavat ja painuu kuvaamaan rantalookkia ihanien helteiden innoittamana. Kameran takana minä ja mallina huomenna kaunis Jonna.
Huomenna saapuu valtaisia erä pellavavaatteita ompelimosta ja pakkaamomme työskentelee täydellä teholla
saadaksemme vaatteet tilaajille päättäjäisjuhliin. Espoon Shopissamme rumba myös, kun naiset sovittelemassa hellevaatteita ja juhlalookkeja. Jopa miehiä tupsahtelee kuumissaan, kyselemässä pellavavaatteita joita on kuulemma ihan mahdoton löytää!
Tänään palaveri kotimaisen taiteilijan kanssa johti uuden BY PIA´S tuotteen syntymiseen. Kyseessä on asuste, kesäinen sellainen joka liittyy vieläpä kierrätykseen! On kaunis, kestävä ja käytännöllinen...

KAIKKI KUVIEN ASUT BY PIA´S DESIGN! LÖYDÄT NE VERKKOKAUPASTAMME, KLIKKAA OIKEALTA SIVUPALKISTA...

Helleterkuin, PIA

1 kommentti:

sara kirjoitti...

YES. kierrätykseen liittyvä kesäinen asuste. NYT alkoi OIKEASTI KIINNOSTAMAAN. Mä olen niin kuulolla ja en voi muuta TAAS sanoa kun että JUNA kulkee eteen päin <3 HYVÄ PIA noin sitä vain taas mennään ylös päin uusin haastein. YES