www.bypias.com

www.bypias.com

9. toukokuuta 2013

WONDERFUL WEEK


Tämä oli jännittävä viikko: osallistuimme Naisyrittäjyyskeskuksen järjestämään Ruusun Päivä-tapahtumaan joka oli omistettu meille yrittäjänaisille tai yrittäjiksi aikoville. Paikkana oli Bio Rex ja puhujina mielenkiintoisia naisia mm. Kiinteistö-Kuningatar Kaisa kuvassa yllä...Tapahtuma oli innostava ja sellainen mahtavaa naisenergiaa me-henkeä kohottava! Verkostoituminen oli aktiivista ja tunnelma rennon kotoisa...Kuvassa alla Naisyrittäjyyskeskuksen toimitusjohtaja, voitte kurkkaa heidän sivuilleen ja näette tarjontaa heidän tärkeästä toiminnastaan http://www.naisyrittajyyskeskus.fi/.Lavalla myös meidän Merja oikealla, lavalla puhujana "konkarimentori" Anja Ström joka esitteli oman mentorointi-ryhmänsä. Kukin oman alansa osaajia ja yrittäjäkokelaita, toiset kokeneempia ja toiset vasta uransa alussa. Omien unelmiensa rohkeita toteuttajia!
Mentorointi on minulle ihan uusi asia, mutta hyvin merkityksellinen...sillä ilman mentori-Tarjan tapaamista taannoin en olisi tässä nyt, luotsaamassa omaa vaatemerkkiä ja designia. Tarja avasi silmäni näkemään mahdollisuuksia ja uskomaan itseeni, suuntaamaan katseeni pitkälle kohti horisonttia eikä vain kurkkaamaan arasti nurkan taakse. Tapahtui suorastaan "hengellinen" herääminen tuon 15 minuutin tapaamisemme aikana.
Tänä päivänä mentorikseni olen saanut myös Anjan, kokenut nainen muodin maailmasta ja näiden naisten luotsaamana saan vahvistusta "uskooni"  sekä korvaamattoman arvokkaita neuvoja yritysmaailman osa-alueissa. Olen nöyrästi kiitollinen ja myös Merjalle, jota ilman emme olisi kohdanneet.Suosittelen vahvasti jokaiselle yrittäjälle mentoria! Mentorin tehtävänä on haastaa sinua miettimään toimintasuunnitelmia, tapoja ja muita käytännönongelmia. Joissakin tapauksissa mentori voi myös hyvillä verkostoillaan auttaa oikeiden yhteistyökumppaneiden löytämisessä...Mentori auttaa asettamaan itsellesi tavoitteet ja myös vaatii sinua noudattamaan niitä...Lavalla Merja, niin upeassa asussaan...

Lavalla nähtiin siis karismaattisia naisia ja BY PIA´S Pellavavaatteita! Eräs puhujista oli Anne Mikkelistä, Nykynainen muotiliikkeen omistaja ja BY PIA´S jälleenmyyjä...Anne hurmasi lavan karismallaan ja loistavalla huumorilla!Hän marssitti esiin mallit kauniissa asuissaan ja demonstroi loistavia vinkkejä pukeutumiseen, huivien solmimisesta lähtien...Mahtava tapahtuma ja hyvä ME naiset! Naisyrittäjän ominaisuuksiin kuuluu päättäväisyys ja kova usko itseensä ja tekemiseensä, myös alamäissä on pysyttävä positiivisena...sekä valmius uhraamaan työlle ison siivun elämästään!
Viikko huipentui vielä sinnikkyys-projektiini, jossa oli tavoitteena ompelutuotantomme kasvattaminen HETI! Ompelijamme "hukkuvat" tilauksiin ja uusien työntekijöiden rekrytointi ei ole tuottanut tulosta. Onnistuimme löytämään 25 uuden ompelijan reservin avuksemme, jippii! Kesä voi alkaa...

Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Olipa Pia mahtavan energisoiva postaus! Kiitos sinulle. Koen olevani etuoikeutettu, kun saan työskennellä kanssasi! Ja nyt nokka taas kohti valtaisaa muuttolaatikoiden määrää :-)

Maarit kirjoitti...

Huippua huippua ja onnea koko tiimille. Kaunis Merja upeassa asussa. Halauksin,
Maarit