www.bypias.com

www.bypias.com

11. joulukuuta 2013

WANHAN ASEMAN JOULUMARKKINAT 15.12. klo 10-18

Havuja, pellavaa, kukkia, kynttilöitä, oksia, huurteisia palloja, hopean kimallusta...niistä on mieleiseni Joulukoristelut tehty! Joululahjoiksi rakkaimmat saavat tänä Jouluna pellavaiset vuodetekstiilit omasta mallistosta, sekä vohvelipyyhkeitä. Suvun pikkuisille olen hankkinut lahjat Mailegilta eri sisustusliikkeistä. Ja kummitytölle on teetetty pinkki pellava-tähtitunika tulevasta lastenmallistostamme!
Kuten monivuotiseen periaatteeseeni kuuluu, kierrän kaukaa isot kauppakeskukset, kannatan pientä paikallisyrittäjyyttä ja suomalaisia verkkokauppoja.
Omasta myymälästämme on ostettu lahjoja tyttärille, äideille, miniöille...Silkki-ja pellavahuiveja, koruja, Rosemunden ylellisiä silkkipaitoja, pellavaisia kodintekstiilejä, vaatteita ja Lahjakortteja! Kaikki oikeastaan hyödyllistä ja käyttöön tarkoitettua...Joulunalusaikamme huipentuu sunnuntaina 15.12. klo 10-18 pidettäviin Wanhan aseman Joulumarkkinoihin, Espoossa myymälässämme ja viereisessä historiallisessa Juna-asemalla jossa sijaitsee BY PIA´S Showroom, tuolloin avoimet ovet ja tarjolla Joulusia herkkuja Petri`s Chocolate Roomilta sekä glögitarjoilua. Pitkin viikkoa meille on saapunut ennennäkemättömiä, ompelijoiden valmistamia special-vaatteita, ja Italiasta uusia neuletuotteita. Mallistosta poistuvia vaatteita puoleen hintaan ja muutenkin koko mallistosta -10% tarjous paikan päällä tuon markkinapäivän ajan. Prototyyppejä ja mallikappaleita löytöhintaan ja kivasti löytyy XXS, XS ja XXL-XXXL kokoja nyt rekeistämme! Lämpimästi TERVETULOA. Osoite: Kirkkojärventie 3, Espoon keskus. Ilmaiset parkkipaikat, Ikea lähellä ja bussipysäkit sekä juna-asema vieressä!

Terkuin, PIA

Ei kommentteja: