www.bypias.com

www.bypias.com

16. joulukuuta 2013

JUST ONE DAY -10%


Joulumarkkinoillamme kävijät: Te teitte päivästä ikimuistettavan! Niin hyväntuulisia, innostuneita ja tyylikkäitä daameja. Saimme kannustusta ja palautetta, jolla jaksaa pitkään! Mahtavia kohtaamisia, luovuuden iloa, asu-yhdistelmien loistavaa oivaltamista.
Koska kaukana asuvat olisivat halunneet myös karkeloihin mukaan, mutta eivät pitkien matkojen päästä voineet. Aloitimme sitten tänään Joulumarkkinoiden "Jatkot" verkkokaupassamme, jossa kassalla myönnetään ostoksistasi -10% koskien koko valikoimaa. Käytä koodia LUMI tilatessasi! Jatkot päättyvät 17.12. illalla, eli aikaa on vähän!Meillä on rajoitettu erä tätä syvän tummaa, tyylikästä punaista pellavaa. Josta ompelijamme loihtivat tunikoita, Donna-mekkoja ja uutuus-jakkua Molly, joka kuvassa yllä. Kyseessä ei ole siis tonttulakin punainen, vaan tyylikäs ja dramaattinen punainen joka sopii jokasesonkiin, mutta erityisesti nyt tuntuu NIIN oikealta!

Henkilökuntamme on tänään lukenut kymmeniä s-posteja teiltä, jossa kiitelty käynnistä, ostoksista ja kauniista mallistosta! Huoh, onko kellään tällaista työpaikkaa? Makasiini-myymälässämme palveli Sari ja Riitta, mallimme Donnakin mukana auttamassa kokojen, sovitusten kanssa. Showroomilla Pia, Emmi, Sonja ja Maarit (kuvassa). Kuvistakin tuttu hirsiseinäinen ateljeeni oli naisten yhteissovitus-huone ja se toimi mahtavasti, luoden iloista fiilistä ja makutuomareita piisasi. Erityiskiitosta kassalla saatiin loistavan tyylitajun omaavalle stailisti-Maaritille, joka rehelliseen tyyliinsä toimi pukeutumisneuvojana sovitushuoneessa. Maarit on myös sisustus-suunnittelija, jonka mielipiteisiin luotan kaikissa tyyliasioissa!


Tunnelmallisin terveisin, PIA

Ei kommentteja: