www.bypias.com

www.bypias.com

3. joulukuuta 2013

WANHAN ASEMAN JOULUMARKKINAT JA SYNTTÄRIT
Synttäriviikkomme aikana verkkokaupassamme päivittäin vaihtuvia etuja, lahjakortteja ja arvonta tilaajien kesken...klikkaa http://www.linenbypias.fi/kauppa.php
Ja joulukuu huipentuu vielä myymälässämme Espoossa järjestettäviin Wanhan aseman Joulumarkkinoihin!
Tapahtuman aikana on makasiinimyymälämme lisäksi viereisessä historiallisessa Juna-asema rakennuksessa avoimet ovet BY PIA´S Showroomille, jossa pellavatuotteiden lisäksi jouluisia herkkuja, höyryävää glögiä, suklaata, ylellisiä lahjapakkauksia tunnetulta Petri´s Chocolate Roomilta. Olemme iloisia, että saimme yhteistyökumppaniksi tämän alansa huippuosaajan!Joulumarkkinoilla luvassa sesonkiin sopivia BY PIA´S erikoismalleja, jotka on teetetty rajoitettu määrä vain tapahtumaa varten! Uniikkeja prototyyppejä, kuvausmalleja edullisesti, tarjouksia, lahjatuotteita, sisustusta, lämpimiä villa-asusteita ja Italiasta saapuu mm. erä ihania tähtineuleita paljeteilla, jotka tiedän että "revitte" käsistä.
Kannattaa tulla kauempaakin, ilmaiset parkkipaikat myymälän läheisyydessä, Espoon Ikea reilun kilometrin päässä ja myymälämme sijaitsee juna-asemalla, jonka vieressä myös bussipysäkit ja taksi-asema. Meillä käy kortit, myös Amex ja käteinen. Lämpimästi tervetuloa tunnelmoimaan kanssamme joulumusiikin soidessa ja pellavantuoksun sekä lämpimänä höyryävän glögin kera!
Jouluterkuin, PIA
4 kommenttia:

Rouva V kirjoitti...

Täälä taas kurkkimassa. :)
Voi että mä rakastan noita teidän tuotteita! <3

Tuija Karlsson kirjoitti...

Oi, olispa ihana päästä paikalle ja tavata sua pitkästä aikaa. Hmm.

Nuppu Home kirjoitti...

oih miten houkuttelevan herkullisia kuvia. Tuskin maltan odottaa, että pääsen ostoksille :-)

BY PIA`S kirjoitti...

Kiitos Daamit ihanista kannustuksista! Ja Tervetuloa Joulumarkkinoillemme...
T. PIA