www.bypias.com

www.bypias.com

22. joulukuuta 2013

JOULUA JA SNEAK PEAK...

Rakastan selailla kuvia netistä, siellä loputon tarjonta kaunista esteetikolle! Joulupyhinä aion käpertyä sohvan nurkkaan ja lukea blogeja, selailla pinterestiä jne..Onkohan tämä nettiriippuvuutta, rakas harrastus tai aikuisen naisen kuvakirja? Tunnistatteko itsessänne saman? Osittain tämä kuuluu myös työhöni, kurkkia trendejä, yksityiskohtia ja fiilistellä tunnelmia joka ruokkii mielikuvitusta ja luovuutta.
BY PIA´S kevät/kesä 2014 osa 1. on nyt kuvattu ja ne ovat herkullisia; vaatteet, yhdistelmät, värit ja daamit! Kodin pellavat ovat pitkän kehittelyn tuloksena silkkisen pehmeät, ainutlaatuiset koko Euroopassa. Olen niin ylpeä niistä!

Pieniä palasia BY PIA´S kevät/kesäkuvauksista...Kuvat, stailaus ja kuvausjärjestelyt PIA ERLUND ja MAARIT KOUSA. Mallina Donna ja Tuire.
Raikasta Joulua kaikille!
PS. Verkkokauppa palvelee 24h online.

Terkuin, PIA


2 kommenttia:

Ammari kirjoitti...

No voi ei, pitkään olin tulossa liikkeeseen ja kun vihdoin aikataulut onnistuivat olikin liike Ma 23pvä kiinni. Harmi, piti pikaisesti miettiä muutama lahjatoive uusiksi. Olette kyllä lomanne ansainneet, minä tulen kevätpuolella uudelleen :)

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa Ammari! No harmi, maanantait on meillä aina myymälä kiinni. Mutta ehdottomasti tervetuloa uudelleen ja rauhaisaa Joulua!