www.bypias.com

www.bypias.com

15. tammikuuta 2011

Blogin KIRPPIS alkaa...

Kirppis toimii seuraavanlaisesti: ensimmäisenä ostotarjouksen tehnyt saa tuotteen, voit laittaa viestin info@sisustajantaivas.fi tai kirjoittaa blogin kommentteihin. Tarvitsen sitten yhteystietosi ja osoitteesi mikäli tuote postitetaan. Postimaksu on 8,50 ellei toisin mainita tuotteen kohdalla. Vastaan sinulle s-postilla ja annan maksutiedot. Voimme postittaa samassa paketissa useita tuotteita tai liittää kirppisostosi samaan nettikaupan tilauksen kanssa. Odotan maksuanne 3 vrk aikana. Kirppisoston voit myös noutaa täältä Espoosta puodistani tai kotoa. Tavarat ovat siis kaupantädin omia ja käytettyjä.

 Varjostimet 2 kpl, hinta yht. 25,-. Jeanne D`arc Livingin ihanasta ruusukankaasta valmistetut varjostimet sopivat pienikokoiseen pöytälamppuun. Varjostimen halk. 22cm. Kuin uudet!


 MYYTY! Röyhelöhuivi 14,-. Tummanharmaa-liila huivi on lämpöinen, joustavaa neulosta. Ei kutita, kunto kuin uusi!


MYYTY! Ruusukepipo+kaulaliina yht. hinta 20,-. Suloiset Lisbeth Dahlin luonnonvalkoiset lämmikkeet, pipo yhdenkoon joustava ja kaulaliina mahtuu kaksinkerroin kaulaan. Ohutta kultalankaa joukossa! Kuin uudet, neulos saattaa kutittaa herkkäihoista.

Lisää tulossa! Terkuin, PIA

Ei kommentteja: