www.bypias.com

www.bypias.com

16. tammikuuta 2011

Blogin KIRPPIS, osa 9...

Kiitos kaikille Teille intensiivisestä lauantai-illan Kirppisshoppailusta! HUH, menikin koko ilta koneella mutta kivasti meni tavara kiertoon! Te, jotka missasitte eilen niin tänäiltana laitan taas esille myyntiin näitä Kirppistavaroitani! Kirppiksen "säännöt" löytyy kun luet eteenpäin vanhoja päivityksiä. Idealla, nopein ostaja saa tuotteen mennään...s-postiini info@sisustajantaivas.fi voit tehdä ostotarjouksen tai kommentit-kenttään.

Valkoinen nahkainen Lepakkotuoli, hinta 175,-. Kuvassa mallina Vaaleaa Unelmaa-Riikalla tämä mahtava tuoli, oma vastaava tuolini käyttämättä paketissa ja siis myyntikohteena. Ovh. näille tuoleille on n. 380-450,-. Tuoli on koottava, siis putket liitettävä ja olen hukannut pienen pussin jossa kumilenkit putkien pysymiseen. En ole jaksanut hankkia kumilenkkuja eikä oikein paikkaa kotoani ole tälle ihanuudelle löytynyt. Tuolissa on aivan mahtava istua! Mikäli, ei kumilenkkejä laiteta ehdotan kasattaessa putkien liittämistä yhteen liimalla tms.

Kynttiläkruunu, hinta 35,-. Komea harmaa, rautainen kruunu jossa prismat (muovia). Upea muoto, rouhea ulkonäkö. Koko n. 55cm. Kuin uusi!

Tässä näitä, vieläkin jatketaan kohta! Terkuin, Kirppis-PIA

2 kommenttia:

Hippu ja kumppanit kirjoitti...

Moi Piia, onko tuo lepakkotuoli mennyt jo? Jos ei ole, niin laitatko sähköpostia marde84@hotmail.com, olisin kiinnostunut! Marja

Saara Laine kirjoitti...

Onko kynttiläkruunu vielä myynnissä? Jos on, niin olisin halukas ostamaan. Voitko vastata osoistteeseen saarae.laine@gmail.com