www.bypias.com

www.bypias.com

15. tammikuuta 2011

Blogin KIRPPIS, osa 7...

Hörhelöitä!

 MYYTY! Luonnonvalkoinen tunika, hinta 15,-. Kävin viime viikolla uudistamassa vaatekaappiani lemppariputiikissa, VILAssa. Siksi raaskin nyt luopua lemppari"hörhelöistäni". Ihana tämä tunika, sopii kaikenkokoiselle naiselle!
Vyöllä voi muuttaa kivasti lookkia napakammaksi, sopii kesällä tällaisenaan tai pitkähihaista alle. Siisti ja pesty! Lapussa lukee koko 42.

MYYTY! Tummanharmaa tunika, hinta 14,-. Lempparitunikani erilaisten huivien kanssa ja välillä olen laittanut leveän patellavyön. Materiaali laskeutuvaa trikoota. Voit pitää legginsien kanssa ym. ylettyy peittämään pepun. Koko S, vaikka sopii kyllä isommallekin daamille. Siisti, ei tahroja/nyppyä!


MYYTY! Musta tunika, hinta 14,-. Joskus en osaa päättää minkä värin valitsen ja tässä nyt sitten sama malli kuin yllä oleva, tosin kokoa M. Siistissä kunnossa ja pesty!

Voitte laittaa s-postia info@sisustajantaivas.fi tai ilmoittaa blogin kommentteihin haluamasi tuotteen. Blogikirppiksen "säännöt" löydät kun luet eteenpäin vanhempia blogipäivityksiäni. Siis nopeimmalle varaajalle kirppis"löytö". Tulossa vielä virkattuja pitsipeittoja, kaivelen vielä sisustuslehtiäni/kirjoja, kynttiläkruunuja, hyllykkö yms.  Kirppisterkuin, PIA

1 kommentti:

Sisustus Sievä kirjoitti...

Voi että kun harmitaa !!!!Minulta meni ihan ohi koko kirppis olisin halunnut nuo vaatteet.
Mia