www.bypias.com

www.bypias.com

29. tammikuuta 2011

Jeanne D`arc Living-uutisia!

Seuraava JDL Magazine tupsahtaa puotiini helmikuun puolivälin jälkeen, ilm.25.2.! Luvassa on jo keväistä hehkua talvemme keskelle ja puotini Magazine on aina englanninkielinen, hinta 9,95,-.


Susanne Tanskasta lähettää terkkuja kaikille JDL-"faneille" ja kertoi kuulumisia uutuuksien suhteen! Tulossa on ihana UUSI printtitekstiili-sarja ja paljon ihanaa tilbehööriä, kalusteita kevääseen. Olen solminut sopimuksen heidän kanssaan, joten jatkossakin Sisustajantaivaan tuotevalikoima on pääosin JDL-tyyliä.
JDL:n henkilökunta on todella suloinen ja parannusta toimitusaikoihin on luvassa sillä jatkossa valtaosa tuotteista valmistetaan Tanskassa tai Euroopassa. Palvelu tänne Suomeen pelaa myös paremmin kuin valtaosalla muista tavarantoimittajista. Ja suurin syy kaikessa on se, että WE LOVE IT!


Tässä jo heti muutamia uutuuksia joita tulossa Sisustajantaivaaseen helmi/maaliskuussa! Voit klikkaa itsesi nettikaupan sivuille, siellä jo osa ennakkotilattavissa, hinnat jne...


Hauskoja pussipiiloja pellavasta!


Mahtavia laukkuja pellavasta, päällinen on coated eli vahakangasmainen johon ei likakaan tartu!Pellvapyyhkeitä ihanilla, tutuilla printeillä!


Tuotteet ovat laadukkaita, ekologisiakin joissa pellavaa ja tekstit painettu luontoa säästävillä orgaanisilla väreillä!


Näiden kuvien myötä oikein ihanaa viikonloppua! Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Moi pia! Ihanaa uutta tiedossa :)
Kuule, voisitko laittaa mulle jdl lehden postitse saksaan kun ilmestyy? Mun nurkilta sitä lähes mahdoton saada..ja kiva saada englanniksi :)
Terkkuja, liisa vaniljainen-blogista

Pia kirjoitti...

Hei Liisa!

Tottakai voin lähettää! Laita osoitteesi s-postiini info@sisustajantaivas.fi. Yritin löytää uuden Blogisi mutta laita meille nyt kaikille tarkka osoite sinne!

Terkuin, PIA

Liisa kirjoitti...

Sinä löysitkin jo tien blogiini, Pia, mutta tässä vielä Vaniljaisen tarkka osoite, jos vaikka joku muukin haluaa käydä kurkkaamassa ;) Ilahdun kovasti kaikista vierailuista ja uusista lukijoista!!
www.vaniljainen.blogspot.com
"Näkemisiin", Liisa