www.bypias.com

www.bypias.com

25. tammikuuta 2011

KEVÄT-UUTTA!

NEWS!


Nyt on Tukholman messut käyty ja tilauksia tehty! Tässä MURTO-OSA ihanuuksista joita saapuu kevään aikana...Voin ottaa ennakkotilauksia vastaan mikäli kuvissa näkyy jotain sinua kiinnostavaa!Tämä ihana "hörsölamppu" jota niin monissa Vakre Hjemmissä olen kuolannut! Hintaa komeudelle tulee n. 160,-.Ystäväni Vaaleaa Unelmaa-blogin Riikka kuningattaren tuolissaan!Viime keväästä viisastuneena, täysin aidonnäköisiä Helmililjoja tulee nyt kunnon satsi! Hinta ruukkuliljoille n. 12-14, euroa. Liljoja tulee siis valkoisena! Ennakkovarauksia otan vastaan, toimitus helmikuussa!Kuvan tyynyä tulossa maaliskuussa! Hinta n. 12-14 euroa. Samaan sarjaan tulossa pellavanvärisiä ja valkoisia sivuverhoja joissa kiva edullinen hinta!Sitten hieman raikasta, keväistä pastellia! Kuvan tyynyä tulossa myös vaaleanpunaisilla pitsikukkakuvioilla.Ja sekä verhoja, sivuverhot 2kpl hinta n. 50-60,-.Pallotyyny sekä taustalla oleva kukkatyyny, sopii täydellisesti Ektorp-Sohvaan!Kuvassa MINÄ lepuutan jalkoja!Ihanat lamput tulossa myös ja niissä oli kivan edulliset hinnat! Kaikkia kokoja tulee siis...Rautajakkara, kulutettu valkoinen...löytyy myös tummanruskeana sekä baarituolikorkeudella. Hinta n. 90,-Huiveja, koruja, kaulakelloja sekä kaikenlaista tilbehööriä Lisbeth Dahlilta! Tässä siis vain pieni pilkahdus tulevasta...!

Terkuin, PIA

6 kommenttia:

Helmikumpu kirjoitti...

minkähintaisia nuo lamput ovat? Ja mitatkin olisivat mukavat :)

Janica kirjoitti...

Oi joi, mitä uutuksia on kevääksi tulossa, täytyypä käydä ahkerasti nettikaupassa...
Kiinnostais myös rottinkilamppujen hinnat???
Ja helmililjat haluaa, ja kukkapitsityynynpäällisen, kai sitä tulee tuo beige-valkoinen värityksellä myös ja hintaa tulee???

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Kaikenlaista ihanaa. Täytyy tulla käymään....
Kraam
Sanne

Pia kirjoitti...

Heippa Naiset!

Kiitos innokkuudestanne...rottinkilamput olivat yllättävän edullisia, mittoja eikä tarkkaa hintaa ei tässä vaiheessa ole mutta lamput olivat n. 50-90,- välillä riippuen koosta. Todella upeat mielestäni!
Kukkapitsityynyjä ja verhoja tulee kummallakin värityksellä, hinta tyynyille n. 12-14,- sekä verhot n. 50,- pari! Varauksia noille tuotteille on jo tehty, yritän saada tilaukseni määriä korotettua.

Terkuin, PIA

Liisa kirjoitti...

Heippa Piia!
Kiitos kivasta aamupäivästä puodissasi :)
Harmi, kun mulla seuraavaan mahdolliseen vierailuun ihan liian pitkä aika...siihen asti kurkkailen siis täällä blogissasi ja ihastelen nettikaupassa...
Tule vastavierailulle Vaniljaiseen, kunhan kerkeät!
Kuten sanottu, ihan vasta alkutaipeleella olen blogini kanssa, mutta kunhan takaisin kotiin, Saksaan pääsen, niin luvassa paaaljon uutta kuvaa ja höpinää :)
Lumivalkein terveisin
Liisa

ps. Liitin putiikkisi linkin blogiini :)

Blomm kirjoitti...

Ylimmän kuvan lampunvarjostimia jään odottamaan puotiisi. Ovat niin kauniita. huoh!