www.bypias.com

www.bypias.com

8. tammikuuta 2011

Kaamokselle kyytiä!

Hei Siskot!
Täytyy myöntää, että kaamosmasennus yrittää salakavalasti hiipiä mielialaani. Kesästä on aikaa ja pimeä ajanjakso takana...monet meistä lentävät etelän lämpöön mutta me, jotka urheasti sinnittelemme täällä täytyy taistella pitääksemme mielialat korkealla. Tässä kooste vanhoista kuvista koneellani, viimepäivät ovat olleet liian pimeitä kuvauksiin. Valitsin oikein VALOISIA, KUKKIA ja VÄRITERAPIAA!

Tässä muutamia vinkkejä kaamoksentorjuntaan!
No 1. Osta viikoittain kukkia maljakkoon, tulppaanikimppu tarjoaa yllättävän paljon iloa.
No 2. Kaunista itseäsi: käy shoppailemassa uusia vaatteita, hanki rusketus solariumissa tai laita itseruskettavaa, päivitä tyyliäsi: uudet hiukset tai vaikka ihanat rakennekynnet.
No 3. Varaa aika jumppaan, nyt en tarkoita laihduttamista varsinaisesti vaan hyvän musiikin inspiroimaa tanssin iloa.
No 4. Tärkeää! Muistele viime kesää, selaile kesäkuviasi ja ihaile luonnon vihreyttä ja suunnittele ensi kesälle lomaa tai muuta kivaa.
N0 5. Kutsu vieraita kylään, niin saat arkeesi kohokohtia joita odottaa. Pidä itsesi "kiireisenä".
No 6. Ulkoile tarpeeksi luonnossa, ihaile luonnon estetiikkaa...lumisia puita ja hankien kimallusta.
N0 7. Nauti hyvästä ruuasta! Hemmotelkaa itseänne viikonloppuisin vaikka syömällä ulkona tai kokkaamalla herkkuja.
N0 8. Sisustusrintamalla; varaa kirpparipaikka ja inventoi kaikki kaapit ja varastot, tulee hyvä fiilis ja projektissa kuluu myös aikaa.
No 9. Toteuta pieniä reissuja ihailemiisi sisustuspuoteihin, kahviloihin ja kirppareille.
N0 10. Muista pitää yllä toivo tulevasta keväästä ja kesästä, mieli pysyy positiivisena ja muistuta itseäsi ettei siihen ole enää pitkä aika!

Kuvassa meidän arjen terapeuttimme! Reksi odottaa myös kesää, jolloin hän saa taas mökillä nauttia vapaudesta! Kuva olkkaristamme oikein valoisana päivänä.


Toiseksi ylimmäinen kuva, jossa sateenvarjoja samoin kun tämä alempi on Lisbeth Dahlin kevätkuvastosta. Olen tilaamassa kaikkea ihanaa, naisellista, kaunista Sisustajantaivaaseen kevääksi!


Puodin bling, blingiä! Esillepano muuttuu viikoittain uutuustuotteiden saapuessa...


Olen varannut kalenteriini seuraavat kevät/kesä 2011 Sisustajantaivas Kirppis/markkinat, jotka pidetään jo perinteeksi muodostuneena Helatorstaina!


Näiden ihastuttavien kukkien myötä oikein hyvää tulevaa viikkoa teille kodinhengettärille!
Terkuin, PIA

Ei kommentteja: