www.bypias.com

www.bypias.com

19. lokakuuta 2011

ARVONTAA ja PELLAVATUNIKOITA!!!!!!!!!!

Pellavatunika By Pia`s on omaa designia ja valmistettu ja ommeltu kotimaassa 100% pellavasta, myynnissä vain Sisustajantaivas.fi nettikaupassa ja puodissani. Hinta 49,-.


Päätin arpoa täällä Blogissa yhden Pellavatunikan sekä Facebookissa toisen, arvonnan voittaja saa valikoida mieleisensä värin syksyn valikoimasta!


Pellavatunikat ovat kokoa M/L, sopii n. 38-42 kokoiselle daamille! Tunika sopii kaikenkokoisille pepuille ja masuille alaspäin levenevän helman takia. Kuvassa poseeraa minä; pieni ja pyöreä kaupantäti kokoa 40...


Värivaihtoehtoina on pellava, valkoinen, musta, tummanruskea eli cacao, harmaa, myyrä eli ruskeanharmaa ja lila. Mallit sävyistä löytyy nettikaupan sivuilta www.sisustajantaivas.fi /Lifestyle, asusteet.


ARVONTAAN voit osallistua jättämällä kommenttiosioon vastauksesi kysymykseen!
Stailaa mieluisin, syksyinen Pellavatunika-asukokonaisuutesi?????


Haluaisin innolla kuulla stailausvinkkejä kerrospukeutumiseen tunikan alle, päälle, huivit, värit jne...Tiedän, että osaatte tämän lajin hienosti!!! Viime kesänä saimme lukea ihastuttavia stailausvinkkejänne kesälookkiin pellavatunikoiden kanssa.


Olen pitänyt pellavatunikoitani jo ainakin 200 päivää tänä vuonna! Pesussa ne vain paranevat ja päällä mukautuvat kivasti, nyt kaipaan syksyiseen viileään kauteen ihania yhdistelmä-vinkkejä...




Voit osallistua arvontaan myös Facebookissa, klikkaa itsesi sinne mukaan nettikaupan etusivulta! Jos sinulla on Blogi tai Facebook-sivut, saat yhden ylimääräisen lisä-arvan vinkkaamalla tai linkittämällä arvonta-infon sivuillesi. Laita maininta asiasta kommentiisi, niin tiedän!
ARVONTA PÄÄTTYY 28.10. KLO 18! Jonka jälkeen julkaisen voittajat...
ONNEA ARVONTAAN KAIKILLE! Kaikki mukaan...Syysterkuin, PIA
PS: VAU, jo heti alkuun tulee niin upeita ehdotuksia yhdistelmiin että päätin arpoa vielä yhden tunikan lisää ja voittajaksi valitsen kaikista herkullisimman/tyylikkäimmän asukokonaisuuden luoneen kommentoijan!

72 kommenttia:

sammal airi kirjoitti...

No kai valitsisin lilan, vaikken siitä kuvaa löytänytkään, sen kanssa sitten laittaisin kutomani siniharmaat mohair ranteenlämmitimet ja huivin, paksut sukkahousut harmaa-musta "golfsukka" kuvio, mustan nahkatakin ja ruskeat buutsini :)

Lovviisa kirjoitti...

Söpö tunika...Laittasin varmaan pitkähihasen bodyn ja kappeet farkut. Isot korvikset kanssa. Ja tottakait linkitän elikkä kahella arvalla mukana :)

TapiPetit kirjoitti...

Ja mie laittaisin ainakin mun harmaat UGGit, mustat ohuet merinovilla lekkarit sekä alle vielä merinovilla poolokauluksisen puseron ja lämmin olis. Vielä höysteeksi kevyt pipo.

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Naiset!
Ihkua, näen ihan silmissäni nuo lookit! Kuulostaa just loistavalta...
Terkuin, PIA

Mietiskelijä kirjoitti...

Itse tykkäisin harmaasta tunikasta. Siihen alle kävis vaikka kiva liila pitkähihainen paita alle ja joko tummempi liila huivi kaulaan tai sitten huovutetuista isoista palloista tehdyt helmet :)
Housuina nyt menis vaikka ihan perus mustat leggarit ja jalkaan ihanat mummon neulomat villasukat tällaiselle vilukissalle.

Piitu kirjoitti...

Se lilan värinen tunika ois tosi upee varsinkin syksynä! Itse tykkään vähän rokimmasta lookista, eli sen kanssa yhdistäisin mustat tai tummansiniset pillifarkut, mustat nyöritetyt kiilakorolliset nilkkurit, nahkatakki (biker-malli) ja joku värikäs ja muhkea kaulaliina, joko perus tai tuubimallinen. Parasta olis, jos huivista löytyis samaa väriä kuin tunikasta. Korviin helmet tai timanttinapit, iso sormus ja mun tyyli on valmis! Laukku sen mukaan mihin on menossa :)

Piijuli kirjoitti...

Musta tunika, violetti pitkähihat-paita, mustat trikoot, violetit säärystimet (ne on niin lämpimät :D), kivat nilkkurit, paljon rannekoruja ja iso kaulakoru

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi vitsi, mä olen niin rakastunu nyt harmaaseen - laittaisin harmaan pellavatunikan, mustat pillifarkut, mustat saapikkaat ja sitten piiiitkät villasukat tai säärystimet. Kaulakoru ehdottomasti sellai aika pitkä ja muutama iso killutin roikkumassa siitä. :D Monta rihkama rannekorua ja tukka rennosti "nutturalle", niin ja ei pidä unohtaa muhkeaa rinkulahuivia ja vaikkapa nahkatakkia siihen kaveriksi, lyhyt malli.

hanna77 kirjoitti...

ruskea tunika, lisäks leggingsit, villatakki, baskeri ja säärystimet lämpimissä syksyn sävyissä ♥

Tiina kirjoitti...

En osaa vielä sanoa väristä mitään, mutta osallistunpa silti. :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Harmaa-ruskea-musta, kaikki syksyn lempivärit. Mukaan oikein kuluneet pillifarkut (aina farkut jalassa), korkeakorkoiset nilkkurit, tunikan alle ohut tyköistuva pitkä neule, ihana romanttinen huivi kaulaan, paljon koruja ranteisiin ja lopuks nahkarotsi :)

Katja kirjoitti...

Ruskea tunika, valkoinen paita, siniset farkut, mustat korkeakorkoiset nilkkurit, pitkä ruskeasävyinen koru kaulaan, musta nahkalaukku ja menoksi =)

Anonyymi kirjoitti...

Väri kyllä vaikea valita. Peruslinjalla mennään eli legginsit tai farkut sopii näiden kanssa hienosti :o)

Unknown kirjoitti...

Iiik.mikä ihana arvonta, Pia kahdella arvalla mukaan, koska linkitän tietty.
Mukavaa viikonvaihdetta sulle.

TiinaK kirjoitti...

Jos arpa onni suosii mietiskelen sitten minkä värisenä pellavatunikan ottaisin! Mukava lukea mitä voisin pellavatunikan kanssa pukea päälle. Joten toivottavasti arpaonni suosii :)

Maanvaiva kirjoitti...

Mä osallistun kahdella!
Minulla ei ole yhtään vinkkiä, kun itse vasta opettelen tätä romanttista pukeudumista.. tähän asti en ole onnistunut, vaan näytän aina mummolta (ainakin muiden mielestä).. :)))

AVON konsultti Sari Lahti kirjoitti...

Kahdella arvalla mukaan.
Ruskean tunikan alle luonnonvalkoinen tuubikauluksinen neulepaita, ruskeat legginssit ja kirjavat säärystimet syksyn väreissä.

tinttarus kirjoitti...

NAppaisin ylleni harmaan tunikan. Alle kulutetunväriset farkku...mikäniiden virallinen nimi nyt onkaan:) Ne kun menevät kuin toinen iho jalkoja pitkin. Niitten päälle harmaat pitsikuvioidut ja oikealla pitsillä yläreunastaan somistetut ylipolvensukat. Jalkaan mun lempparit, "MAijaPoppassaappaat, semmoiset nirunarulliset, lyhyehköt. Tunikan alle tummanharmaa trikoopaita. Ranteisiin unelmanohuesta neulelangasta kudotut ranteenlämmittimet ja mooooonta pientä rannekorua, semmoisia metallinharmaita pikkuruisia helmiä:) KAulaan kietaisisin huivin, hmmm...se minun on vähän samanmoinen kuin alimmassa kuvassasi, mutta semmoinen tummanruskeanharmaansävyinen. Sieltä alta vilahtelisi monikerroksinen eri harmaan sävyissä ja ketjuakin mukana pitkä kaulakoru. Kynsissä tumma lakka:)
Ihan innostuin:)Saattaisi tunikan helman alta vilahdella vielä Creamin alusmekon reunakin.....tai sitten ei.
Tää oli kivaa syysaamun mietiskelyä♥ Mulla syyslomapäivä, jess!

Aana kirjoitti...

Ihana arvonta, mukana yhdellä lipukkeella:)

Itse valitsisin joko sen cacaon tai harmaan, pidän molemmista väreistä.

Kummankin kanssa sopisi tumma liila tai purppura.
Laittaisin tunikan alle ohuenohuen, muhkeakauluksisen merinovillapaidan, jalkaan samanväriset leggarit tai sukkikset, pitkät nahkasaapikkaat, sekä koruja, niin kaulalle kuin ranteisiinkin, vähän fiiliksen mukaan.

anlaha kirjoitti...

Laitan täältäkin kommentin ;) Eli valintani syksyyn oli kaakaon ruskea ja siihen kaveriksi tummansiniset farkkuleggarit, vaaleanruskeat pitkät mokkanahkasaappaat ja oranssinruskeatuubi huivi. Lisäksi alle tietysti pitkähihainen paita esim. sinapinkeltainen :) Tämä olisi sellainen "arki" look.
Laura

Riitta kirjoitti...

Mä valitsen harmaan ! Sille kaveriksi vanhan roosat legginssit, vaaleenpunaset neule uggsit, harmaa pitkähihainen boby/t-paita, harmaaroosa sävyinen huivi kaulaan kauniisti kieputeltuna, nätit helmikorvikset ja ranteeseen helmirannekoru, itse neulomani neulelaukku olalle ja tärkeimoiä juttuja vielä ; ISO hymy huulille ♥

Marielisa kirjoitti...

Ihania tunikoita! ♥
Laittaisin päälleni myyrän värisen pellavatunikan, sen alle lilahtavan/tummanharmaan alusmekon tai pitsisen tunikan (by Miel esimerkiksi) ja/tai runsaskerroksisen hameen + tummanvioletin pitempihihaisen paidan. Jalkaan paksut tummanharmaat sukkahousut ja samanhenkiset neuleuggit. Kaulaan kietaisisin puuterililaa sävyä olevan muhkean huivin ja pitkän riipuksen, ranteeseen muutaman kauniin korun pariksi kaulakorulle. Korviin pienet sievät nappikorvakorut ja hiuksiin vielä kokonaisuuteen sopiva somiste ja eikun menoksi! :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Harmaan tunikan valitsisin ja alle musta pitkähihaninen pusero ja jalkaan ihanat lämpimät paksut sukkikset... kaulaan pitkät vitjat/helmet ja eikun menoksi...☺

Hanna kirjoitti...

Ihania tunikoita kauniissa syksyn väreissä! Valitsisin harmaan tunikan. Sen alle sopisi musta pitkähihainen trikoopaita tai poolo ja mustat leggingsit. Jalkaan huopikkaat ja kaulaan värikäs huopahelmikoru.

Pai kirjoitti...

Osallistun!
Musta tunika, alle harmaa pitkähihainen trikoopaita, mustat leggarit joiden päällä harmaat paksut palmikkoneulos ylipolven-säärystimet. Ranteeseen paksu kultainen rannerengas, tai kasa ohuempia kultaisia ja kaulaan kultainen madaljonki-riipus.

Rose's house kirjoitti...

Hei=) Cacao tunika olisi minun valinta, sen kanssa musta pitkähihainen trikoopaita, mustat farkut, ruskeat saapikkaat ja lisukkeeksi sähkönsiniset pitkät helmet ja korvakorut. Olen mukana myös facebookin puolella. Syysterkuin Mirkku

Ainosofia kirjoitti...

Ihana arvonta Pia,

Tunika By Miel, BLACK on minun mieleeni.
Tuohon laittaisin gggrrr eläinkuviolliset legginssini - ruskeat pitkävartiset mokkasaappaat.
Ja sitten ei muuta ku menoksi :D

Lettu kirjoitti...

Mä pellavan värinen tunika olisi ihana. Laittaisin sen
alle valkoisen hörhelömekkoni ja jalkaan valkoiset
sukkikset ja vielä valkoiset säärystimet

Tuija kirjoitti...

Mukana arvonnassa yhdellä arvalla!

Olipas kiva omistaa tuollainen tunika, sopisi meikäläisen masulle ja pepulle hyvin =). Laittaisin näin kotiäitinä kivan trikoopaidan alle, kaveriksi leggarit, kun kerran saa noi kriittiset paikat piiloon. Sitten kun lähtee liikenteeseen kaulaan joku kiva huivi tai ihana kaulakoru.

-Tuija-

- Virpi - kirjoitti...

Ruskea tunika puuttuu kaapista, toivotaan että onnetar suosii. Roosaa trikoota, huivi ruskealla ja roosalla, tuskeat trikoot ja nilkkurit. Sopivasti koruja, se on siinä. Mukavaa syksyn jatkoa!

sofiita kirjoitti...

Osallistun!

Musta tai harmaa tunika, hartioille Onlyn sellainen "hartian lämmitin" jossa hihat, bolerotyyppinen siis. Kapeat farkut ja saappaat! I-HA-NA!

LyyliHanna kirjoitti...

Ihana tunika, tuollaisin haluaisin! itse laittaisin alle bodyn, paksut sukkikset ja ihanat vähän korkeampivartiset saappaat... Ja sitten joku ihana muhkea kaulahuivi:)

Kati kirjoitti...

vautsi, tollasen ku sais! laittasin myyrän värisen tunikan, leggarit, mustat palmikkosäärystimet,mustan paidan ja jonku ihanan pitkän hopeisen kaulakorun + vielä pinkin huivin kaulaan piristään ankeaa syksyä:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tunikat ja niin monikäyttöiset!
Juuri sellainen vaate jota voi yhdistellä mielialan mukaan leggareiden tai farkkujen kanssa, paidalla tai ilman...helmillä, huiveilla....mutta!!! se paras stailaus on ensi kesän aurinko! paljaat käsivarret ja lyhyet leggarit!!

Sitä odotellessa...kahdella mukana!

katiesue kirjoitti...

Mukana! Ehdottomasti ihan minkä värinen tunika vain ja siihen joko valkoinen pitkähihainen ja valkoiset leggingsit tai musta pitkähihainen ja mustat leggingsit. Ja kruununa vielä UGG:it tietysti väriin sopien. Ruusu rintapieleen ja avot. :)

-katiesue

Maarit kirjoitti...

Maaritkin tahtoo osallistua. Eli mustan tunikan alle musta pitkähihainen t-paita. Tiukat kapealahkeiset mustat housut, pitkien saappaiden kera. Harmaa paksu Nizzasta ostamani neuletakki ja harmaa paksu kaulahuivi kaulaan ja paljon Våga koruja. Siinä mun juttu :-)
-Maarit

Kirsi kirjoitti...

Tunika By Miel, BLACK, on ihana juhlatunika. Laittain Paksut (ei ihan puuvillaa, ehkä hieman juhlavammat) sukkahousut, Nahkaiset ja mustat ja korolliset polvenylisaappaat (overknee boots). Käsiin iso kasa kultaisia rannerenkaita ja korviin latinotyyliset isot!! kultaiset korvikset, enkä muuta :0)

Taija kirjoitti...

Laittaisin harmaan tunikan <3, alle mustat leggarit, ja valkoinen tiukka t-paita, conversen valkoiset tennarit, suuri muhkea valkoinen neuletakki, leopardikuosinen tuubihuivi, ja ehdottomasti mustat imagolasit, kröhöm.. peittämään ne silmäpussit, työmatkalle sitten harmaa löysä pipo päähän ja vähän bling blingiä, suuret kullanväriset rengaskorvakorut ja avot, työpäivä sujuisi ihanassa lököilyasussa :)

Tulikoipi kirjoitti...

Tummansininen tai harmaa, sopisi tummansinisten pitkävartisten saappaiden kanssa johon laittaisin kuningatar-ketjun, sekä samasta mallista tehdyt korvikset ja ranneketju myös,valkoisella huivilla,mustalla bodylla ja leggareilla:)ihku,alla olevasta osoitteesta löytyy kuningattaren ohje ja kuva:)!http://www.mailleartisans.org/articles/

bellagio kirjoitti...

Mulla on myyrätunikan alla beige pitkähihainen, tiukat mustat strech housut, valkoisia helmiä käsissä ja kaulassa. Valkoinen Pialta ostettu ihana pitsihuivi. Ja pitkät saappaat...

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Naiset!
Siis, NIIN ihanaa lukea muotistailauksianne...kyllä lukijakunnassa osataan homma! Kävin jo pikaisesti vaatekaupassa hakemassa ehdotuksienne mukaisia täydennyksiä tunikalookkiini, sain ihan uutta intoa syksyiseen pukeutumiseen. Tää on kivaa!!!
Terkuin, PIA

josu kirjoitti...

Tummanruskea tunika alla jokin ruskean sävyinen trikoopaita, muhkea syksynvärinen huivi, ruskeat farkut ja ratsastussaappaat, näin minä stailaisin! Mukana arvonnassa yhdellä arvalla!

Tinis vita hem kirjoitti...

Olen mielelläni mukana tunikan arvonnassa :)
Stailaisin tunikan ihan yksinkertaisesti niin, että laittaisin trikoopuseron alle sekä farkkulegginsit ja pitkävartiset saappaat plus vähän koruja :))
Olen linkittänyt arvonnan blogiini, joten mukana 2 arvalla.
kram Tini

Rosalinda kirjoitti...

Tällä hetkellä mieluilen harmaasta tunikasta ja seuraksi trendikästä lilaa; pitkähihainen trikoopaita ja siihen sopiva kotoisa hame...röyhelöitä unohtamatta.
Jalkaan legginssit, kivat harmaat kotitossut, huovutettu Huopasesta ja kaulassa kotitekoiset huovutetut helmet, pitkässä nauhassa. Värisävyinä siis tässä kokonaisuudessa tummaa lilaa/munakoisoa ja harmaata.

Henna73 kirjoitti...

Niin upea, ettei liikaa muuta: samanväriset T-paita ja leggarit + erivärinen tunika

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Ihana tunika!!! Olen nyt tosi ihastunut lilaan (viimeksi näin oli 80-luvulla...) ja laittaisin lilan tunikan alle ohutta neulosta, hieman mohair-tyyppistä, olevan kapean ja pitkähkön, hieman tummemman lilan neuleen. Sekä kapeat, tumman lilat tai mustat legginsit. Ja el natura lista talvisaappaat, joissa käännetyt neulosvaret.

Jutta kirjoitti...

Oi mikä herkku!!
Piiitkä ohuehko neuletakki, sellainen simppeli ja kapea, iso muhkea huivi, paksut neulossukkikset ja jotkut ihanat korkonilkkurit <3
Pakko saada tuollainen!

Mari kirjoitti...

Harmaa tunika, alle pitkä hihainen tumma trikoopaita, leggarifarkut ja huivi kaulaan!

kikke kirjoitti...

hei.
en ole vuosiin käyttänyt farkkuja ja eilen sitten ostin mustat sellaiset.
meillä on tyttöjen ilta ensikuussa jonka aloitamme keilaradalla.
mietin yläosaa uusien farkkujen kanssa ja sitten huomasin tämän arvonnan.tämä tunika olisi juuri oiva yläosa liilana tai harmaana.mustat korkkarit jalkaan.huivi kaulaan,iso sormus sormeen ja kivat korvikset.
osallistun kahdella arvalla.
toivottavasti onnistaa.

marika kirjoitti...

Ruskea tunika olisi ihana. Pukisin sen kanssa mustat neulelegginssit sekä kengiksi ruskeat uggit. Tunika voisi kaivata ylleen esim. hennon roosan neuletakin ja jonkin kauniin huivin.


marikax@gmail.com

monika kirjoitti...

Yhdistäisin tunikan pillifarkkujen ja saappaiden kanssa. Mukava pehmoinen paita alle ja huovutetut pallo korut koristamaan. Värin valitsisin fiiliksen mukaan. Tänään se olisi harmaa tai lila.

Mollaskettunen@gmail.com

mintsu kirjoitti...

vau ihana,mä yhdistäisin farkkulegginsien kans...

Patjaraita patinaa kirjoitti...

Hei,

meikäläisen väri olisi joko myyrä tai pellava.

Liina kirjoitti...

Kyllä tuo harmaa miellyttää omaa silmää eniten. Sen alle mustaa trikoopaitaa ja mustat kapeat housut. Kaulaan harmaan-musta huivi, päähän kukkapanta ja hopeakorut kaulaan ja ranteeseen, sormus sormeen ja saappaat jalkaan! Kyllä kelpais :).

Purnauskis kirjoitti...

Musta tunika. Alle keltainen poolo ja mustat tiukat housut ja nahkasaappaat. Ja joku iso ja näyttävä koru!

mmaitokahvia.blogspot.com kirjoitti...

Valitsisin lilan, tai cacaon. Valinnanvaikeus kun kaikki on ihania :)
Alle väriin sointuvaa tiukempaa paitaa, jalkaan paksut tummat lämpimät sukkikset,tyttömäinen rimpsuhame, talvisaappaat joko puolikorkkarit tai matalemmat. Kaulaan rimpsuhuivia tai maanläheiset roikkuvat puu-pitsikorut.

Osallistun kahdella arvalla kun vinkkaan blogissani arvonnasta.

-Milla-

Anonyymi kirjoitti...

Ihana arvonta ja kivoja ehdotuksia tullut. Minun valinta olisi pellavanvärinen tunika ja mustat farkkuleggarit + pitkä villatakki + vaalea huivi + ruskeat mokkasaappaat. Toivottavasti arpa suosii... :)

Anu kirjoitti...

Harmaa tunika olisi mieleinen, sinne alle mustat kapeat housut/ leggarit, ja pitkähihainen trikoopaita, kaulaan huivi. Tai sitten jos haluisin oikein hienostella niin laittaisin alle kauluspaidan =) Yhdellä arvalla matkassa mukana!

Minttu kirjoitti...

Voi mahdoton kuinka nättejä! Heti tuli vaikeus valita harmaan ja myyrän ja ehkä mustan taikka ruskean välillä... Mietitään sitä sitten uudelleen jos onni potkaisee :)

Alle laittaisin jonkun yksinkertaisen pitkähihaisen. Asusteeksi valitsisin syksyä ja talvea ajatellen palmikkoisen tuubihuivin (kesällä sitten kevyempi kolmiohuivi), jonkun kauniin pitkän hopeisen korun (vähän blingblingiä mukana)sekä tilaisin Tirlittan-blogista ihanan pörrösormuksen ja rintaneulan (täältä; http://lilla-tirlittan.blogspot.com/p/joulumyyjaiset.html).
Jotkut aika kapoiset housut ja ihanat lämpimät pitkävartiset saappaat.
Toivotaan tuurin tönäisevän ;)

eve kirjoitti...

Alushame, tunika, rimpsuhuivi, sukkikset, saappaat ja paljon blingiä ranteeseen. Olisi täydellinen huonon aamun pelastus! Tunika voisi vielä olla joku muu kuin aina-niin-iloinen-musta. ;)

Tykkään tuosta harmaan tunikan kuvasta.

Henna kirjoitti...

Valinta ei todellakaan ole helppo, koska kaikki värit ovat aivan ihania ja tunikan malli mitä ihanin. Täytyy valita väri sitten, jos minulla käy tuuri :)

Itse pukisin mustat legginsit tai paksut villaiset sukkahousut ja lisäksi tunikan väriin sopivat säärystimet. Tunikan alle laittaisin tiukan perustrikoon. Kaulaan ripustaisin romanttisen huivin, tietysti väreihin sopivan tai rukousnauha tyylisen kaulakorun :)

Riikka kirjoitti...

Vieläkö kerkee?
mulle kävis ruskea tai iki-musta , sitten varmaan paksut sukkahousut! ja suklaata ...
kahdella arvalla , uusi blogini
http://koivukujanriikka.blogspot.com/

Taina kirjoitti...

Oisko se tuo myyränruskea pellavatunika, paksut lämpimän vihreät sukkahousut, samansävyiset ruskeat nilkkurit, joista pilkistää violetit sukanvarret. Violetinkirjava hapsuinen huivi ja musta avonainen neule liehumaan päälle.. semmonen :)

Maaria kirjoitti...

Musta on itsestäänselvyys! Olisi kiva stailata tuo vaikka millä värikkäillä yksityiskohdilla, mutta rehellisyys pakottaa tunnustamaan, että todennäköisimmin käyttäisin sitä mustien paksujen sukkahousujen ja mustien nahkasaappaiden kanssa. Alle joku ohut pitkähihainen: kun kuorossa aletaan harjoitella joulukonserttiin, ehdottomasti punainen, muuten musta tai violetti, rock-tuulella ollessani punamustaraidallinen ja alle samanväriset sukat tai sukkahousut! Joskus oikein klassinen valkoinenkin paita voisi käydä, ja letit, tietysti nahkatakin kaveriksi silloin mustavalkoinen kaulaliina, mustavalkoiset pitkävartiset sukat, mustavalkoiset pitkävartiset sormikkaat... =) Osuisipa arpa tänne, tuollaiselle olisi paljon käyttöä, kesät talvet!

Miia kirjoitti...

Monta hyvää vaihtoehtoa, mutta minä valitsisin harmaan tunikan. Sen alle vaaleanruskea paita ja tummanruskeat "talvi"legginssit. Kaulaan kietaisisin Vågan huivin, jossa harmaita kukkakirjailuja. Jalkaan vetäisisin harmaat mokkanahkaiset, pitkävartiset saappaat. Laukuksi harmaa Vågan olkalaukku, jossa myös komeilee iso kukka :)
Voi että, näen ne jo päälläni! ;D

-tiina- kirjoitti...

Heip, mustaa tunikaa ja ohut paita alle, vaalean lilalla hapsuhuivilla, pari kaunista house of elliottin käsikorua. Mustat paksut leggarit ja saapikkaat, niillä olisin kerrankin töissä siistissä asussa:)
toivotaan arpaonnea, t.Tiina H.

Miia - Oma Koti Valkoinen kirjoitti...

Harmaa tunika! Siihen alle valkoinen pitkähihainen perus trikoopaita, mustat pillifarkut / legginsit ja päälle muhkea puolireiteen ylettyvä tumman (syksyn) keltainen avonainen neuletakki, jonka kuroisin kiinni mustalla ohuella vyöllä. Jalkaan tietysti (housujen lisäksi) mustat ratsastusmalliset ylipolvensaappaat. Sisätiloissa kengät vaihtuisi tumman keltaisiin pitkiin villasukkiin. Koruksi kaulaan mustat pitkät helmet, jossa solmu (rento-tyyli). Hiukset "suttunutturalle" pikkumyy-tyyliin.

Mun syksyn lempparivärit: Harmaa-tummankeltainen-musta ja raikastukseen ripaus valkoista! <3 <3

Osallistun siis yhdellä arvalla!

Anonyymi kirjoitti...

Valintani olisi myyrä. Siihen liittäisin kapeat farkut ja alle vaaleanpunaisen paidan ja kaulaan saman värisen huivin. Lisäksi vielä pitkä kaulakoru ja korvikset ja hiukset sopivan pörröisiksi.
Mukana yhdellä arvalla!

Kirre kirjoitti...

Mun valintani olisi myyrä. Siniset tai mustat kapeat farkut. Pitkä saapikkaat ja tunikan alle musta, ruskea tai vaiks ihan valkoinen paita. Huivi kaulaan, joku rotsi niskaan ja menoksi.

Salla kirjoitti...

Värivalintani olisi ehdottomasti tuo harmaa! Sen alle musta pitkähihainen, pitkä trikoopaita, vasta ostamani harmaan siniset pillifarkut ja musta neulottu tuubikaulahuivi. Mustat saappaat, mustat pallokorvikset ja mustaa kynsilakkaa kynsiin. Tukka ylös nutturalle ja lookki on valmis!:)

Mukana kahdella arvalla!

Marjo kirjoitti...

Lilan tunikan kanssa luonnonvaalea tuubikauluksinen neule, romanttinen luonnonvaalea pitsihuivi, paljon rannekoruja ja suuret korvikset. Mustat pillifarkut ja mustat saappaat. Lopuksi vielä lämmittämään musta tai harmaa paksu neuletakki. Kylläpä niin voi ottaa syksyn vastaan... Terkuin Marjo

Fanny Amanda kirjoitti...

Harmaa tunika, alle harmaa/valkosävyinen liehuvahihainen sifonkipusero. Creamin harmaat pitsikoristeiset legginsit. Valkoiset ja harmaat pitkät helminauhat kaulaan.