www.bypias.com

www.bypias.com

7. huhtikuuta 2012

ÄIDIN JA PIKKU-POJAN IHANA KOTI, osa II...


Hei taas kodinhengettäret! Täällä sitä ollaan taas Tarjan ja pikku-Hugon kodissa...joudun esittelemään nämä kuvaamani otokset teille muutamissa postaus-erissä, sillä uusi pokkari-kamerani kuvat on liian suuria ja bloggeri jumittaa mutta myös sen takia, että tämä koti on henkeäsalpaavan kaunis ja ihania kuvia on LIIAN paljon....


Ollaan siis kerrostalo-asunnossa keskellä Espoota! Tarja on luonut kotiinsa aivan mielettömän upean maailman ja tunnelma on kuin vanhassa puutalossa, ainoastaan ikkunoista aukeavat mahtavat maisemat muistuttavat sijainnista korkealla, puiden latvojen yläpuolella. Tarjan makuuhuoneen ikkunasta näkyy Ruotsinlaivat, rannikko saaristoineen ja sisälle tulviva valo varsinkin aurinkoisella säällä on kuulemma satumainen. Jeanne D`arc Livingin tekstiilit toistuvat huoneista toiseen luoden yhteneväisen sävymaailman ja tyylin. Tarja on JDL-fani ollut jo pitkään ja kerännyt hartaasti täydennystä saman ilmeen luomiseen halki koko kodin. Olemme tutustuneet sisustuspuotini merkeissä ja jaamme yhdessä intohimon mm. JDL:n tuotteisiin.


Maisteltuani herkullista äidin ja pojan leipomaa suklaakakkua, hivuttaudun pikkuhiljaa kameroineni makuuhuoneisiin. Pikku-Hugo liittyy seuraani ja asettautuu kameran eteen luontevasti esittelemään poseerauksia sekä ninja-temppuja,-)


Hetken jumppatuokion jälkeen ninja-ukko asettuu rauhallisempaan tekemiseen pelien maailmassa suoden Tarjalle ja minulle taas sisustussuunnittelua kuvaamisen ohessa...


Tässä on oiva esimerkki kuinka mistä tahansa kodista voi sisustamalla luoda haluamansa. Monesti kuulee, että ihmiset juuttuvat ajattelemaan eri sisustustyyleistä niiden sopivan vain tietynlaisiin asuntoihin. Tarja kiitteleekin taloyhtiön erityisen tilavan hissin mahdollistaneen isojen talonpoikaiskaappien tuomisen sisälle.


HUOH, tätä olohuonetta! Palattuani omaan kotiimme, olin aivan "masentunut"...


Ninja-ukko on tarttunut miekkaan ja hauskuuttaa meitä huikeilla liikesarjoilla...sohvatyynyt saavat kyytiä!


Huomaatte varmaan Tarjan hillityn tyylin asetella ruukkuja yms. pientä tavaraa pöydille. Pidän kovasti tästä rauhasta, täällä on hyvä hengittää sillä tavaranpaljous ei vyöry...


Tulossa vielä viimeiseksi postaus Hugon huoneesta ja muutakin uutta katsottavaa tästä kodista, jota ette vielä nähneet...Postaan vielä pääsiäisen aikana ja jostain kumman syystä minulle tuli pakottava tarve ryhtyä maalaamaan kotonani, karsia tavaraa ja huoh!


Tarjan ja Hugon kodin jälkeen blogissani taas valkoista, nimittäin pellavatunika-kuvia!

Halit, PIA

Would you like to live here? I`m so happy that I visited this lovely mom and sons home, Tarja is my dear friend with gorgeous taste. She is a fan of Jeanne D`arc Living and she has been collecting their textiles etc. to make a perfect style with a similar touch...You will see more pictures still, little-Hugo is showing his ninja-moves, his room and everything new!

8 kommenttia:

Miia kirjoitti...

*Syvä huokaisu* Todella kaunis koti! Tiedän niin tuon tunteen, kun käy jossain ihanassa kodissa -pakko lähteä kotiin sisustamaan ja päästä hyödyntämään uudet ideat ;)

Merja K kirjoitti...

Ihana koti! Tavaraa on tosiaankin harkitusti esillä, tuosta voisi itsekin ottaa oppia :)

Suski kirjoitti...

Ihana!! Tiedän Pia tunteen tavaroiden karsimisesta. Itselläni on menossa karsimisvimma, kun vielä saisi sen tartutettua muihinkin perheessä. :)
Miksi sitä kerää ympärilleen tavaraa, kun ei mitään kuitenkaan saa mukaansa kun täältä lähtee.

Ainosofia kirjoitti...

Oikein kaunis koti...
pidän kovasti :)

Pia kirjoitti...

Hei Naiset!

OH! Kodin emäntä on ollut otettu, luettuaan kommenttejanne. Omaa kotia kun ei juurikaan osaa kukaan pitää niin upeana miltä se vierailijoiden silmissä näyttää.
Kyllä me sisustajat vaivaa näemmekin, jotta oma ympäristö olisi itselle mieluinen.
Terkuin, PIA

Maarit kirjoitti...

Voi.. näitä kuvia katsellessa, tekee kyllä mieli kaivaa maalipurkki esiin ja alkaa sutimaan. Harmi kun kaupat ovat tänään kiinni ;-)
Aivan ihana koti!
Maarit

Ainosofia kirjoitti...

Hei Pia,
jotain sinuun liittyvää löytyy blogistani ;)

Irmastiina kirjoitti...

Kaunista!