www.bypias.com

www.bypias.com

9. huhtikuuta 2012

ÄIDIN JA PIKKU-POJAN IHANA KOTI, osa III...


Täällä sitä ollaan vielä...raikkaudessa! Tarja-äidin ja Hugo-pojan kodin toinen makkari kaikessa kauneudessaan. Kirjainkollaasi Hugon huoneen seinällä on herättänyt ihmetystä joissain kyläilijöissä, jotka eivät selvästikään ymmärrä sisustustyylimme taiteellista ja visuaalista intohimoa. Kirjaimet ovat kaikki Jeanne D`arc Livingin, joka ei enää valitettavasti valmista näitä puukirjaimia...Tunnelma niin rauhallinen, ah! Huomaatte, ettei naulakoissa roiku mitään ja pöydälläkin vain muutama purkki. Toki, tavaraa tässäkin lapsiperheessä on runsaasti mutta äiti on kekseliäästi hyödyntänyt antiikkikaappien sisätiloja säilytykseen. Hugon huoneessa on kaksi isoa kaappia, jossa lelut ja vaatteet. Korkea hyllyväli sopii kokonaisten Lego-rakennusten säilyttämiseen ja toisaalla Hugo ylettää leikkimään niissä.Pojan huoneen sänky on kutsuva ja pehmeä, verhot, peite ja tyynyt JDL:n...


Tässä toinen kaappi-ihanuus, todella kaunis! Sisällä vaatteet ja Lego-lentsikka ja koko asema...Kuvaan on ilmestynyt jälleen vauhdikas taistelija, keskittynyt ilme siivittää miekkataistelun voittoon!


Eteisen ovelta avautuu tämä näkymä...Ja taas olen ihastelemassa lastenhuoneessa...lentoasema on nostettu kaapista esille ja Hugo selittää minulle tohkeissaan lennonjohdon toiminnasta,-)Kyläilyni tässä taivaallisessa kodissa antoi minulle paljon inspiraatiota! Ja toivottavasti teille lukijoille välittyi myös kaunis tunnelma laajuudessaan. Tarja on seurannut ilolla kommenttejanne, kiitos niistä! Vielä jäi paljon kuvia galleriaani, mutta voin käyttää niitä myöhemmissäkin postauksissa.


Seuraavaksi tulossa VALKOISIA pellavatunikoita BY PIA`S!

Halauksin, PIA

WHITE is light! This home seems to be sunny even there is grey outside...Partly, because of the high location in a 5th floor above the trees. Little-Hugo in his room, playing with Legos hidden in the big antique cabinets. Every room of this home has at least one big cabinet like this for all their stuff, clothes, toys...Look at the lovely textiles, from Jeanne D`arc Living!

7 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Oi että mikä koti Tarjalla ja Hugolla! Ja ihanasti kerroit kauniiden kuviesi kera kodin hengestä Ninjoineen ja JDL ihanuuksineen, Pia! Olisi tosi kiva saada Tarjan blogin osoite ja päästä seuraamaan tuon hurmaaavn kodin sisustusjuttuja jatkossakin :)

Hyvää pääsiäisen jatkoa sulle ja perheellesi Pia!

Halauksin Liisa

Irmastiina kirjoitti...

Kyllähän noita ihania kuvia katselisi lisääkin...:)

Aurikoista tätä päivää sinulle!

Pia kirjoitti...

Heippa!
Kiitos, kiitos...Tarjankin puolesta, ihanaa pääsiäisenjatkoa kaikille!
Terkuin, PIA

Pia kirjoitti...

Oikea herkkupala! Ihanasti valoa valkoisella!

Anne-Mari kirjoitti...

Ihana JDL koti<3

Liisa kirjoitti...

Ihana koti!

Laitoin sulle viestiä eilen noiden tunikoiden tiimoilta, en tiedä ootko saanut.

Anonyymi kirjoitti...

Olipas kivoja kuvia, tosi nätiksi laitettu kaikki :)