www.bypias.com

www.bypias.com

15. huhtikuuta 2012

NATURAL & WHITE BY PIA`S


Mikä ihana sunnuntai! Kevään ensimmäinen lämmin päivä ja upea auringonpaiste sai minut tarttumaan kameraan ja kuvaamaan naulakossa odottavia tunikoita, jotka ovat käytössäni kokoajan.
Olen ihastunut tähän pellavajakkuun, joka on päällä kevyt ja ilmava. Toimii hienosti pellavatunikoiden päällä ja monien muidenkin vaatteiden kanssa neuletakin korvikkeena....
Jakkuja valmistetaan minkäkokoisia vain! Päälläni M koko, joka sopii n. 40 kokoisille.
Hinta alk. 49,- S ja M, L ja XL-koot 59,- ja 69,-. Jakkuja on saatavilla samoissa väreissä kuin tunikoita, musta, valkoinen, wanilla, pellava, baby pink ja baby blue. Harmaatakin saattaa löytyä vielä hetken....Olen suunnitellut jakun sopimaan myös pellavahameen kanssa kivasti yhteen!


Jakun saa kiinni ylhäältä yhdellä puunapilla. Olen hieman huono käyttämään värejä, luonnolliset värit vaan on oma juttu...niin sisustuksessakin. Näihin asuihin höystän mustaa ja tummanruskeaa!
Tunikoiden kanssa alaosana käytän farkkulegginsejä...sellaisia mitä kaupoissa nyt myydään, ikäänkuin farkkuja kuminauhavyötäröllä. Pitkä alustoppi, joka näkyy helmasta alta myös kiva!


Haaveilen mustasta pellavajakusta, mustaa kassia käytän päivittäin vaihdellen tämän pellavaisen kanssa. Kyläreissulle tai juhlaan laittaisin olalle wanilla-valkoisen kassin ja pikkulaukun.
Sellaisistakin haaveilen, mutta ompelijalla on kädet täynnä tilausten kanssa...


Aika herkullinen naulakollinen, vai mitä?


Pellavaruusukkeita löytyy myös sävysävyyn, hinta 9,-. Yllä harmaan tunikan kanssa pikkukassi, läpällinen malli johon kiinni ommeltu kukka. Hinta 29,-. Niitäkin saa eri värisenä...


Pellavamalliston pesuohjeessa suositellaan konepesua 40 asteessa. Sitten vain suoristettuna henkarille kuivumaan. Pellava on luonnon materiaali ja se vain paranee pesupesulta ajansaatossa...Tunikoiden mahtava malli sopii joka vartalolle, ei väliä onko päärynä, roteva jne. (miten nämä vartalokuvaukset tulikin heti mieleeni, taitaa olla oma mallini,-) Pyydämme sähköpostilla tilaajia ilmoittamaan kokonsa lisäksi rinnanympärysmitan, sillä se on ainoa kriittinen mitta tunikoiden sopivuudessa. Kivat pussukkataskut ovat hyödylliset ja antavat lisäilmettä. Taskujen ompelu maksaa +10,- lisää hintaan. Muista mainita tilatessasi mikäli haluat taskut!


Kaikille hyvää ja aurinkoista alkavaa viikkoa! Terkuin, PIA

PS. Muistakaa Wanilla Rosen markkinat 22.4., olen siellä myymässä pellavamallistoani!

Basic, natural colours! That`s my thing, with a mixture of black and brown...
All the clothes in 100% linen, so cosy, warm, rough and romantic!

1 kommentti:

Merja K kirjoitti...

Myyntionnea Riitan markkinoille, toivottavasti sää suosii :)