www.bypias.com

www.bypias.com

1. huhtikuuta 2012

PELLAVAHAME BY PIA`S COLLECTION
BASIC COLLECTION 100% LINEN BY PIA`S, SKIRT
(colors: black, natural linen, white)
Kuvassa pellavahame 49,-, pellavakassi 39,- ja huivi 39,-


Täällä sitä taas,-) Pikaiset pukuleikit ennen kyläreissua, kuvaajana oma isäntä (ei niin motivoitunut touhuun) ja mallina minä itse, minikokoinen malli 155cm ja kokoa 40 eli masua ja peppua löytyy...Hameen idea perustui puhtaasti omiin tarpeisiini; tarvitsin vaatekaappiini perushameen joka on 100% pellavaa, ei sähköisty pitkin kinttuja ja sopii monenlaisten tunikoiden alaosaksi. Sellainen perusmukava päällä, joka sopii rentoon pukeutumiseen tai juhlavaan. Hame sopii mielestäni korkeiden kenkien ja balleriinojen kanssa. Pitkien tai lyhyiden paitojen, neuletakin/jakkujen kanssa...Hameessa on sivulla pieni vetoketju ja pieni kiristysvara edessä nyörein. Levenee helmaa kohti mukavasti mutta lantion ja pepun kohdalta tyköistuva ettei levennä kriittisiä kohtia...Hameen pituus on suunniteltu sopivaksi eripituisille daameille, pitkälle sellainen kiva alle polven mitta ja kiinnittäkää huomio, että minulla melkein maximitta...olen siis vain 155cm. Siltä väliltä oleville kiva pohjemitta...Hameen vyötärö ei ole kovin korkea vaan sellainen joka istuu mukavasti lantiolla...Moni on kysellyt pellavatunikakuvissani näkyviä röyhelöhelmoja, jotka vilkkuvat kivasti tunikoiden alta. Tässä yksi esimerkki hihattomasta pitkästä valkoisesta paitulista 15,-, joita ostin Lindexistä kahta eri väriä tunikoiden alle...Ja nyt se sama röyhelöjuttu tunikan alla...Pellavahame on myös tietysti suunniteltu omien pellavatunikoitteni kanssa sopivaksi. Näen itseni kesällä helteellä pukeutuneena rennosti valkoiseen tunikaan ja hameeseen, alle vain hihaton toppi ja jalassa läpsyttimet...


Pellavahameita ommellaan siis mustana, valkoisena ja pellavanvärisenä. Kyseessä on laadukas kotimainen tuote ja mikään koko ei ole este...Hameiden koot ja hinnat: S,M=49,-  L=59,-  XL=69,-.
Pellavahameita ja tunikoita/kasseja voit tilata s-postilla, ilmoita kokosi ja hameita tilatessa vyötärön/lantion ympärysmittasi niin saamme varmistettua oikea koko.Musta ja valkoinen hame on ihan MUST vaatekaappiini kesäksi! Korkkasin tänään jo tämän mallihameen ja mukavalta tuntui heti, löytyi vaikka kuinka monta asuyhdistelmää. I LIKE!


Päälläni olevan hame on M-koko 49,- jonka vyötärön ympärys on 98cm ja pituus 70cm.

Terkuin, PIA

My linen collection BY PIA`S has got a new member: a lovely, basic skirt. So easy, natural and comfortable to wear together with all kind of tuniques and shirts.

4 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

tyylikäs hame ja ihana tuo huivi! Sopii kyllä ihanasti niin arkeen kuin juhlaankin :)

Ainosofia kirjoitti...

Tuo on hienoa kun noita voi yhdistellä toisiinsa niin upeasti.

Tykkään!

Pia kirjoitti...

Heippa!
Jep, samoilla linjoilla ollaan...omistan mahtavat kokoelmat huiveja, koruja jne...välillä tuntuu että vaatteet päällä saa olla aika simppelit jotta voi "kääriytyä" kaikkiin kerroksiin vielä hyvän maun puitteissa.
Terkuin, PIA

Jutta kirjoitti...

Olen jo jonkin aikaa lukenut ja katsellut blogiasi. Ajatus kauppaasi kutkuttaa. Haukilahdesta matkakaan ei ole pitkä. Luonnon materiaalit houkttavat ja valkoinen toimii aina.

Kiitos blogistasi!