www.bypias.com

www.bypias.com

21. huhtikuuta 2012

KARKKILASIT-NEWS!


                                                          BASIC-MUDD

Nyt alkaa kuumeinen odotus päättyä!!??  On juttuja, joita pidän 365 pvä vuodessa pellavatunikoitteni lisäksi...nimittäin näitä Ruotsissa OH, NIIN megasuosittuja laseja + vahvuuksilla! Erityisesti tamä basic-malli ja sävynä NUDE on ihan lempparini. Piiiitkän odotuksen jälkeen on lasimallistoon tulossa täydennystä ja vihdoin myös ILMAN VAHVUUKSIA!
Alkuvuoden Hair&Beauty-messuilla lasit menivät kuumille kiville ja toinen mokoma ilman vahvuuksia olisi tarvittu mutta kun ne oli valmistajalta ihan loppu, slut! Ruotsissa kaikki käyttävät laseja, nuoret, vanhat, tytöt ja pojat...eikä aina ole kyse huonosta näöstä vaan lookista! Ensi viikolla lähtee kuorma ilman vahvuuksia-laseja puotiini, jippii!!! Lasien hinnat on 39,- ja mukaan kuuluu suojakotelo. Tämä basic-malli on uskomaton, sillä se sopii kaikkien kasvoihin. Voimme postittaa laseja, voit tiedustella s-postistani...                                                       BASIC, ME & NUDE


Tällä hetkellä puodista löytyy eri väreissä laseja vahvuuksilla, otan ne Wanillan Rosen markkinoille mukaan sunnuntaina 22.4. klo 12-14.Ilman vahvuuksia laseja tulossa ainakin ylinnä kuvassa myydyin väri MUDD, joka on puuterinen harmaanruskea. Ikäänkuin pellava...


                                                          BABY PINK

Tätä haalean puuteriroosan väristä löytyy vahvuuksilla mutta ilman vahvuuksia ei ilmeisesti valmistajalta löydy, harmi! Selvitän vielä kyllä asiaa...
BLACKLILA

LIGHT GREEN

Ja myös turkoosia ainakin tilattu + muuta, jotka uskallan näyttää teille vasta kun todistettavasti saapunut perille puotiini! Pellavamallistoon tulossa aivan MIELETÖN uusi juttu, nimittäin täydellisen ihana alaosa tunikoiden kaveriksi. Tuskin maltan odottaa ensi viikkoon prototyypin valmistumista ompelijalta...!

Yöllisin terkuin, PIA

CANDY GLASSES from Sweden in my shop! SUMMER, here we come...

7 kommenttia:

Tepa kirjoitti...

Mielettömän hyvännäköset lasit ja hyvä kuva sinusta :)

Pia kirjoitti...

Heippa Tepa!

Kiitos, kiitos kannustavasta kommentistasi...

Terkuin, PIA

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hei,Pia! Oli niin hauskaa tutustua Wanilla Rosen tapahtumassa! Ja tulinkin heti visiitille tänne! Oi,miten hurmaava blogi ja ihania kuvia! Kaunis malli olet kauniille asuillesi! Ihanaa päivän jatkoa!

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

On nämä sun pellavajuttus, kenkäs, rillit sun muut niin ihania. Oikeen aistii tänne saakka miten innoissasi olet. Tais olla oikee ratkaisu tehdä muutos työasiaoiden suhteen. Poikkean putiikissa kun ennätän. Harmi kun Wanillan markkinat meni ohi. Olis nähnyt paljon blogituttuja ja ollut "omiensa joukossa. "

Pia kirjoitti...

Heissan!
Oli todella kiva tavata Wanillan kirppiksellä naapuri ja uusi, ihana blogisi seurattavaksi...
Reissuja ja romantiikkaa: Jep, olen aivan ällistynyt kuinka innostuneita muutkin ovat. Olen kyllä täysin ihastunut näihin asuihin, pidän päälläni joka päivä!
Kiireestä piti kyllä päästä eroon työkuvio-muutoksilla muttei ole ihan onnistunut, taidan olla krooninen tapaus,-)Tule ihmeessä käymään puodilla...
Terkuin, PIA

Nina Kiijärvi kirjoitti...

Ah niin IHANIA tunikoita, jakkuja, laukkuja <3<3<3 haluan kaikkea !! ja mahtavaa että on tulossa jatkoa eli nimenomaan alaosia =o) Jippii täytyy ehdottomasti päästä täältä Tampereelta käymään.

T Nina valkoisiahelmia blogista =o)

Pia kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Nyt on vauhti päällä...inspiroivaa!

Terveisin, PIA