www.bypias.com

www.bypias.com

13. huhtikuuta 2012

PINK - IS ALL YOU NEED!


                             LINEN COLLECTION BY PIA`S - PINK-


Pinkkiä perjantaita kaikille teille rakkaat lukijat! Baby Pink on tullut takaisin mallistoon, pellavatunikat haalean ja raikkaan värisenä on kuin kesäinen tuulahdus...ihanaa, ilmavaa pellavaa!
Kiitos kuluneesta viikosta tilaajille eri puolella Suomen, olen aivan otettu pellavamallistoni suosiosta ja kannustuksesta!


Pellavatunikoihin on tullut uutuutena suloiset pussukkataskut, jotka sopivat tähänkin baby pinkkiin...
Kurkkaa edellisestä postauksesta kuvia taskuista ja muista mainita tilatessasi mikäli haluat taskullisen tunikan. Lyhyt pellavatunika S ja M-koko 49,- L ja XL-koot 59,- sekä 69,-.
Pitkä tunikamekko alk. 59,-. Väreinä löytyy tällä hetkellä pellava, valkoinen, wanilla, musta, baby pink ja baby blue. Kevään mallistosta poistumassa lehmuksen vihreä, minttu, lila ja oranssi, pinkki. Vielä muutamia tunikoita näissä väreissä jäljellä!


Ihanat pellavakassit ovat kainalossa pehmeät ja mukavasti istuvat. Tuplakankaasta ommeltuja ja vahvistettu pohja, jonka voi irrottaa ja pestä kassit vaikka koneessa. Isompaan mahtuu mm. läppäri, sisällä kivan kokoinen sivutasku avaimille, kännykälle jne. Ison kassin hinta 39,- ja pikkukassi 29,-.
Väreinä löytyy musta, harmaa, pellava ja wanilla! Vaaleanpunaisia jäljellä pari, kunnes saamme taas lisää vahvaa vaaleanpunaista pellavaa.


Olen myymässä pellavatunika-mallistoani Wanilla Rosen markkinoilla SU 22.4. Nähdään siellä!


Viikonlopputerkuin, PIA

This Baby Pink-tunique is like summer breeze...I`m so gratefull to all of you who support me in my own desing - linen collection. Thank you all! Hugs, PIA

3 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Siellä niin hehkeänä taas ollaan :)
Osaat olla niin rentona kuvissa. Se ei ihan helppoa ole kaikille.

Tunikani on saanut paljon kehuja täällä sitä pitäessäni.
Ja voi hitsit jos ois nuo taskut vielä niin ois piste i:n päälle.

santeri kirjoitti...

Kävin taas ihanilla sivuillasi, ja kävihän se kukkaron pälle taas. Pellavan värisen tunikan lisäksi tänne pohjanmaalle lähti valkoinen ja vaaleanpunainen tunika taskuilla. Kiitos ihanista sivuista. Aurinkoista kevään jatkoa. Kohta 3:n pellava tunikan ylpeä omistaja.

Pia kirjoitti...

Heippa!

Ainosofia: ihanaa, että olet saanut kehuja tunikasta! Sitten seuraava hankinta ois varmaan sulle valkoinen taskuilla...
Santeri: Kiitos sinullekin, hyvä värisuora sinulla reservissä tunikoita kesään. Toivottavasti niille löytyy paljon käyttöä!
Terkuin, PIA