www.bypias.com

www.bypias.com

26. heinäkuuta 2012

AURINKOA, ARVONTAA JA MEKKOJA...

PELLAVAMEKKO BY PIA`S

Loppuviikko lomaa, jonka vietämme toivottavasti aurinkoisessa Hangossa! Rva Jones ei ole ainoa, joka pärjäsi pelkässä pellavamekossani loman halki ...täältä tullaan ja mekot mukana! Olen haaveillut jo pitkään Hanko-lomailusta kauniissa Villassa ja nyt Rva Jonesin suosittelemana lähdemme reissuun.
Ehditte vielä hetken osallistua Pellavamekko BY PIA`S arvontaan blogissa http://www.rouvajonesinkotona.blogspot.com
 
 


Olemme saaneet ompelija-tiimiin vahvistusta ja nyt mekkoja, tunikoita, kasseja ja mameluukeja saadaan jo postiin teille tilaajille kivassa tahdissa! Mekkoja voi tilata s-postilla ja kun ilmoitat kokosi ja rinnanympäryksesi niin osaamme valita oikeat koot! Kuvissa olevat värit löytyvät, samoin musta...ja ihana nougat-ruskea! Puotini Espossa on siis loppuviikon kiinni ja auki sitten taas normaalisti maanantaista...

Terkuin, PIA

2 kommenttia:

*Minna* kirjoitti...

Ihania nämä sinun tuotteet!

Tein kaksipäiväisen "Lapin kiertueen" esittelemällä mameluukejasi Taivalkoskella Kalle Päätalon perinteikkäissä maisemissa sekä Ranuan eläinpuistossa :) Toivotaan, että joku bongasi mameluukit ja Lapista alkaa sataa tilauksia ;)

Mukavaa lomaa!

Pia kirjoitti...

Hei Minna!
Kiitos mameluuki-presentaatiostasi! Tilauksia satelee ihan kiitettävästi, huoh...aurinko paistaa ja ompelijat paiskivat töitä!
Helle-terkuin, PIA