www.bypias.com

www.bypias.com

11. heinäkuuta 2012

EI MIKÄÄN SÄÄRINAINEN...


Kolme tuntia ja starttaamme matkalle...kuitenkin! Kesä on ollut täynnä kommelluksia, Air Finlandin peruuntunut matka, rikkoutuneita autonikkunoita, ikäviä sairas-uutisia...pitkä tarina. Mutta ankaran nettisurffailun jälkeen päätimme yrittää vielä uudelleen mieheni kanssa niin kovasti kaivatulle kahdenkeskeiselle aurinkolomalle. Ja matka Milanoon; Como-järven maisemiin toteutuu muutaman tunnin kuluttua, jee! Ellei lento peruunnu jajajajajajaj...
Matkalle ruskettuneiden ihmisten keskelle en lähde ilman TAIKATEMPPUA; nimittäin rusketun vain yläpäästä ja kintut jäävät aina pakastekalkkuna-valkoiseksi!
Itseruskettavat jättävät kirjavaksi, ei sekään hyvä!
Sääret ovat jo maileja nähneet, seisomatyöläinen ja alkavia suonikohjuja.
Hain äkkiä uuden satsin spray-on SÄÄRIMEIKKIÄ, merkki on ART DECO.
Jota myydään harvakseen Kosmetologi-liikkeissä.

Täydellinen tuote!!!! Suihkuta suihkun jälkeen kosteututulle iholle ja levitä käsin, näet lopputuloksen heti ja voit paikka-korjata lisää suihkuttamalla. Kyseessä on tuote, joilla voidellaan huippumallien koko iho kuvauksiin! Laitoin itse kevyen kerroksen, aikaa meni 5 min. Säärimeikki kestää jopa uimista, pari suihkukertaa! Olen testannut aiemmilla etelänmatkoilla! Ja mikä parasta, säärimeikki peittää myös ihon verisuonia jne. Lopputulos on kuin olisi superohuet sukkahousut jalassa. Kesäjuhliinkin laitan sukkahousujen sijaan huolellisesti säärimeikin! Voit käyttää sitä ylös asti reisiin ja se on helppo häivyttää ilman rajoja...epäonnistua et voi! Muista kuitenkin laittaa alle kosteusvoide, että saat helposti voideltua iholle.Yksi pullo kestää useita käyttökertoja, yleensä minulla menee 1 pullo per kesä! Ja NYT TÄRKEÄÄ:
Mikäli haluat tilata itsellesi, otin varastoon muutaman pullon. Voin postittaa/myydä 45,- pullo!Mukaani reissuun lähtee myös ART DECO-aurinkopuuteri, ihana sekin ja pikkurasiassa magneetilla kiinnitetty kulma-ja luomiväripaletit.Pikkuautolla huristelemme sitten pohjois-Italian järvimaisemia muutaman päivän! Pojat ja koirat jäävät kotiin hyvään hoitoon...Pellava-vaatteiden tilauksia hoidetaan kuitenkin matkammekin ajan!
Ensimmäinen majapaikkamme on ihana B&B majatalo CountryStyle-tyyliin, jossainpäin siellä...
Täydellinen matkaraportti teille esteetikoille sitten luvassa!ARRIDEVERCI! Terkuin, PIA

5 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Ihanaa lomaa, olette totisesti sen ansainneet!

AnniK kirjoitti...

Mukavaa ja rentouttavaa lomaa. Kerran Milanossa käyneenä voi sanoa että ihastut varmasti :)

Eijan korukoppa kirjoitti...

Uusi -ja kateellinen- lukija ilmoittautuu! :)
Huoh..kuulostaa ihanalle, mukavaa matkaa!
Ja jalat näyttävät hyvälle, pitääpä kokeilla!

Suski kirjoitti...

Ihanaa matkaa!!
Jos sinulta nuo aineet loppuvat, niin mistähän niitä saisi?

Pia kirjoitti...

Ciao!
Sääri-spraytä saa sitten putiikistani Espoosta lomani loputtua lokuun alussa.
Terkuin, PIA