www.bypias.com

www.bypias.com

1. heinäkuuta 2012

VALMIINA....

CLOTHES & ACCESSORIES BY PIA`S COLLECTION
Reissuvaatteita hahmottelin jo hiukan valmiiksi ja aika kivalta näytti naulakossa, nappasin kameran...

 
BAGS BY PIA`S COLLECTION
Kasseja löytyy kaikki värit, vain pellava puuttuu kuvasta...kaikkia käytän vaihdellen kokoajan!Uusille lukijoille tiedoksi, että itsesuunnittelemani vaatteet ovat kaikki 100% pellavaa ja niiden hinnat, koot ja mallit löydät kurkkaamalla http://www.bypias.blogspot.com. Linkki löytyy myös blogini oikealta reunasta ja sieltä löydät myös s-postini tilauksia varten.
Ihania, ihania....!Olkainmekkoa odotan itselleni myös muissa väreissä kuin se ainoa valkoinen. Olen kulkenut koko kesän valkoisissa mameluukeissani, kun ompelijoilla on ollut täysi työ asiakkaiden tilausten parissa...haluisin vielä ainakin pellavanväriset!Vaatteiden suosio on yllättänyt minut täysin ja osa teistä on joutunut odottelemaan tilattuja ihanuuksia kauan, mutta työskentelen lomallakin kovasti löytääkseni lisää hyviä ompelijoita, jotta saisimme jopa varastoonkin vaatteita heti postitettavaksi...Kyseessä on siis käsityönä ommellut vaatteet, ei ns. teollista tuotantoa.
Mikä onkin niin ihana asia...aito ekologinen materiaali ja käsityö + lähituotanto ja suomalainen design!Lomaterkuin, PIA

BY PIA`S DESIGN, My own collection with 100% linen. I`m on a vacation and wearing these lovely clothes everyday!

Ei kommentteja: