www.bypias.com

www.bypias.com

5. heinäkuuta 2012

KAHTA EN VAIHTAIS!

PELLAVAKASSIT BY PIA`S DESIGN

Nimittäin Pellavakassi-settiäni!!!! NO WAY, en missään nimessä....luopuisi ison ja pikkukassin yhdistelmästä.
Pikkukassi on aina "päällä" olan yli ja siellä känny, autonavaimet, kamera ja huulikiilto nopsasti saatavilla!
Vaikka isossa kassissa on myös sivulokero, niin kuitenkin kamaa kertyy ja menee paniikki-penkomiseksi kun puhelin soi...
Ihana tiiliseinä takanani on hotellistamme Tallinnassa, jossa piipahdimme mieheni kanssa tukkureissulla!Otsikon alle kategorioisin nämä hiustuotteet ja kun kampaaja olen myös ammatiltani niin vinkit jakoon!
Kyseinen hiuspuuteri huijjaa hiukseni tuuheamman näköiseksi, pienellä lakkatirauksella viimeisten suortuvat.
Täytyy sanoa, etten ole 15 vuotiseen kampaaja-uraani myynyt mitään hiustuotetta sellaisella tahdilla kuin tätä hiuspuuteria! Suihkutettava puuteri FOUR REASONS, ja vieläpä suomalainen design. Olen kokeillut kymmeniä puutereita eikä ole voittanutta, osa niistä on liian vahvaa=(hiukset "jämähtävät") tai sitten ei lähde pesuissakaan pois=(koteloituu) ja osa myös tekee hiuksista sähköisemmät. Kuvassa kätevät matkakoot!Kärsivällinen mieheni oli reissussa kuski ja kartturi sekä kantoi kymmeniä kiloja pellavaa!
Laski nappeja, nyörejä ja kesti kaikenlaista sähläilyä kanssani...ekan päivän illalla kaaduimme sänkyyn kaiken ramppaamisen jäljiltä! Ihana Boutigue hotellimme oli juuri sopivan rauhallisella kadulla mutta kuitenkin ihan vanhan kaupungin muurin lähellä. Hotel von Stackelberg, suosittelen!Olen lähellä materiaalia, joka on ollut minulle rakas AINA! Pellava on juttuni...sain hipelöidä ja nuuhkia 100 vuotta vanhaa pellavaa, joka oli uskomattomasti säilynyt ja aivan kuin uutta!!Alan tulla siihen ikään, että vaatteissa ei riitä enää pelkkä ulkonäkö vaan haluan että ne myös tuntuvat hyviltä ja kestäviltä päällä. Pellavaan voi puketua helteelläkin kerroksittain eikä tule kuuma, ihmeellistä!Tässä vielä kuva hotelli-huoneestamme, jonka tiiliseiniä en voinut lakata tuijottamasta...Kuvassa illalla päälläni on Pellavaneuletakki, minulla on niitä kaksi: musta ja luonnonvalkoinen. Muuta ei kesään tarvita! Niitä on mahdollista saada kauttani, kiinnostuitko?? Löytyy kaksi mallia, pitkä ja lyhyt. Tämä musta on lyhyt, pepun peittävä malli. Koko M/L.Kahta en vaihtais: Pellavahuivejani, natural ja valkoinen! Ne ovat kookkaita ja käyvät hartiahuivina. Mahtuvat myttyyn kassiin ja kulkevat mukanani koko kesän mökiltä, arkeen ja juhlaan. Hellepäivinä en muuta tarvitse kuin huivin varalta iltaa varten!


PELLAVAHUIVI 59,-

Pellavahuivi, voit tilata niitä s-postilla. Sopivat NIIN ihanasti pellava-vaatteideni kanssa ja syksyllä voit kietoa huivin kaksinkerroin kaulaan lämmikkeeksi, ovat tosi pitkiä. Värit: valkoinen (offwhite), natural pellava ja musta. Huiveja saatavilla tähän hätään vain muutama! Hinta 59,-Kuvassa Pellavajakku BY PIA`SPellavahuivi ja pellavakukka, herkku!Kuvassa huivi ylläni hartioilla...


Ja valkoista...odotan kiihkeästi spagettiolkainmekkojani jotka ompelija on luvannut ehtiä tehdä minullekin. Sitten vain pellavahuivi olkapäille ja varvassandaalit....Pian meitä odottaa autenttisempi ympäristö saaristossa ja koko perhe koolla!

Kesäterkuin, PIA

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Pellava on ihan ihana materiaali sisustuksessakin...Tuo huivi on varmasti todella monikäyttöinen voisin kuvitella sen lantiollekin rannalla :)

Hilma kirjoitti...

Kaunista ja ihania värejä näissä pellavatuotteissa♥