www.bypias.com

www.bypias.com

17. heinäkuuta 2012

ROUVA JONESIN MEKOT...


MRS Jones alias Jonna on mekkojeni ja Hangon "suurlähettiläs". Tosiaan, Hanko taitaa olla Suomen aurinkoisin paikka, sillä siellä on pärjätty viikkoja spagettiolkain-mekossa...MRS Jones on myös kova pellava-fani ja hänen super-suloisella Fanni-tyttärellä on myös lasten pellavamekot BY PIA`S ihanissa väreissä!
Olen kaikessa rauhassa suunnitellut lasten tunikamekkoon ihanaa frilla-helmaa ja sävysävyyn sopivaa pikkulaukkua...ne on tulossa mallistoon loppukesästä väreissä baby pink, baby blue, valkoinen, pellava ja suklaanruskea! Nämä kuvat MRS Jonesin blogista täältäPäivä Tallinnassa vierähti aurinkoisessa säässä, varustin kuitenkin oman mekkoni alle pikkupaitulin H&M:ltä.
Farkkutakki ja espadrillokset asuun vielä, kivat!Huivi oli myös matkassa tarpeeen! Kun tilaat mekon tai tunikoita, ilmoita kokonumerosi lisäksi myös rinnanympärysmittasi...näin osaamme lähettää sitten oikeankokoisen.Vaatteideni suunnittelun ideologia on helppous ja yhdisteltävyys, tärkeää on myös että mallit sopivat myös meille muodokkaille naisille. Eräs iloinen postitilaaja Itä-Suomesta halusi ns. makkaroidenpeitto-takuun ja ilollahan uskalsin tämän luvata...,-)
Rakkahin terkuin, PIA

2 kommenttia:

Hilma kirjoitti...

Pellavamallistosi on aivan ihanat samoinkuin kuvasi täällä, niin saaristo kuin matkakuvasikin♥

AnniK kirjoitti...

Hurraa Suomalainen käsityö!
Kauniita ovat mekkosi ja pellava materiaalina ihan huippu.
Itsekkin suosin käsitöissäni pellavaa.