www.bypias.com

www.bypias.com

22. heinäkuuta 2012

UUTTA...NEW, BY PIA`S


VIHDOIN...saan esitellä teille tämän IHANAN ja supernaisellisen Pellavapuseron BY PIA`S. Olemme leikkimielisesti ristineet sen nimellä "maailman ihanimmat rinnat-puseroksi". Sillä se tuo niin kauniisti figuurit esille. on sopivan korsettimainen, sopii täydellisesti myös muodokkaalle naisvartalolle, vyötärö säädettävissä nyöreillä, alla voi pitää helposti rintsikat ja 3/4 hihat jolloin voit pitää sitä kesät/talvet....juhlaan, arkeen ja 100% hengittävää pellavaa!Kauniina kesäiltana lähdin  fillariretkelle mökkitiellemme, koirien ja Mr. kameramieheni kanssa.
Nämä kuvat ovat jotenkin kivan nostalgisia, vai mitä...The Puseroa löytyy seuraavissa väreissä: off white, musta, pellava ja latte. Pusero on hinnaltaan 119,-, sillä sen valmistus ateljee-työnä on todella vaativa runsaiden yksityiskohtien takia. Todellinen luxus-malli ompelijoidenkin mielestä...Itselläni koko L, ja säätövaraa vielä löytyy hiukan. Olen kokoa 40. Olkapäissä on kuminauhat rypytysten sisällä...ihana, ihana, ihana! Musta näyttää päällä ihanan hoikentavalta ja tämä valkoinen taas sopii rusketuksen kanssa. Pusero sopii täydellisesti BY PIA`S mamelookien kanssa! Farkkujen, hameiden kanssa, jajajaja...Pusero on tilattavissa NYT heti ja niitä löytyy muutamia M, L-kokoja, jopa valmiina ommeltuna heti postitettavaksi. Tilatessasi s-postilla, ilmoita rinnanympäryksesi ja vyötärö. Niin osaamme lähettää oikean koon...Kaikkia kokoja voimme valmistaa toki! XXL-koot erikoistilauksesta +20% hintaan lisää.Tässä kuvassa LATTE, joka on ihana väri ja ent. Smokey rose. Nimen vaihdoin sillä raatimme oli sitä mieltä, että tuo nimike kuvastaa enemmän tuota pehmeää sävyä.Mökkimme kesä-aitassa minulla jalassa valkoiset mameluukit puseron kanssa...Päivitän pian kuvat toiseen blogiini tänne, jossa kuvia, hintoja ja tilausohjeet vaatemallistolleni!Aurinkoisin terkuin, PIA

6 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Tämä on kyllä kaunis. Kumpa pian sovitus olisi mahdollista myös Turun- tai Salon alueella.

käsityöläisenkotona kirjoitti...

Voi miten kaunis.

Hanna kirjoitti...

Voi mikä ihana kesäkammari teille! Tuolla nukuttaa taatusti hyvin :)

Aikku kirjoitti...

Puserossa on selvästi tirolilaisvaikutteita. Kiva malli!

Pia kirjoitti...

Hei Naiset!

Eikö vain, kaikki mietitty: olkapäät hehkeästi paljaat, rintsikat peittyvät olkahihnoilla ja allit piilossa,yes!! Ja vyötäröä voi sitten säädellä itselle sopivaksi!
Terkuin, PIA

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Pia !!! Ihan mielettömiä juttuja, kerrassaan taivaallisia kuten tyyliisi kuuluu.