www.bypias.com

www.bypias.com

24. marraskuuta 2012

IHANIEN PELLAVATUOTTEIDEN VERKKOKAUPPA


Viimeinen viikonloppu ja kohta on www.linenbypias.fi-verkkokauppa auki! Avajaispäivän lähestyessä istun koneella kunnon maratonin, yövuorot otetaan käyttöön. Lauantaina Espoon Puoti auki ja maanantaina malliston kuvaukset Helsingissä. Avajaiset ovat ensi viikon aikana, malttakaa vielä hetki! Tilauksia s-postilla otetaan vastaan  ja niitä tuleekin kokoajan, pellavavaatteita Joulun juhliin sekä kodin tekstiilejä, etelän lämpöön pääsevät ovat myös iloinneet sopivien matkavaatteiden löytymisestä...



Hurja vuosi takana ja ensi vuoden suunnittelu kovassa vauhdissa...tammikuulle tulossa uutuus-värejä, tämä ihana vaaleanharmaa on vahva ehdokas!



Verkkokauppaan on tulossa myös näitä Villatunikoita/mekkoja, jotka viedään vauhdilla käsistä! Olen huomannut, että ovat kaikkien naisten mieleen...100% villa ja väri meleerattu tummanharmaa.
Hinta 98,-  Kokoja löytyy XS, S,M,L,XL. Villatunikoita löytyy rajoituksellinen määrä kokoja!




Verkkokauppaan tulossa myös lista Jälleenmyyjistä, jotta voit katsoa löytyykö lähiseudultasi BY PIA´S myyntipistettä...



BY PIA´S Jouluinen tyyli koostuu valkoisesta, harmaasta ja ripauksesta punaista! Verkkokaupan valikoimassa ihanien pellavavaatteiden lisäksi mittava kokoelma HOME-malliston pellavatekstiilejä ja myöhemmin myös pellavakankaita...Pellavaan erikoistunut mallistoni on Suomen laajin!




Kodin tekstiilimallisto ommellaan mm.Espoossa, taitavien ammattilaisten voimin! Olenkin onnekas ihanien ompelijoiden löytymisestä ja iloitsen yhteistyöstä, jossa puhallamme yhteen hiileen BY PIA´S tuotemerkin tyylikkyyden ja laadun puolesta. Ilman kokeneita ompelijoita tämä ei olisi ollut mahdollista, kiitos Teille!
Tänä päivänä tärkeää on myös pienten lähi-yrittäjien työllistäminen, ihmisten jotka sinnikkäästi työskentelevät tärkeän ja rakkaan itseään työllistävän käsityö-ammattinsa puolesta. Kaupat ovat pullollaan Kiina/Aasia-tuotantoa, hämärissäkin työ-olosuhteissa tuotettuja tavaroita/tekstiilejä joiden alkuperästä ei ole juuri mitään tietoa...





Verkkokauppa tulee palvelemaan myös englanniksi ja toimitukset hoituvat ulkomaillekin! Verkkokauppaan tulee Suomen Verkkomaksu Oy:n kaikki kortti/pankki sekä luottokortti-maksutavat sekä Klarnan Laskulla-palvelu, jossa voit tilata tuotteet kotiin ja maksaa laskun vasta kahden viikon kuluttua, myös osamaksumahdollisuus.



Viikonlopputerkuin, PIA

6 kommenttia:

♥ Erican Vaaleita Unelmia ♥ kirjoitti...

Hei Pia!
Kuulin etää olet ammisaareen tulossa ämään Heidille valikoimaasi :) Todella mahtavaa :)
Samoin odottelen verkkokauppasi aukeamista jotta saisin linkin blogeihini sinne ;)
Leppoisaa lauantaita sinulle.
Halauksin Erica

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!
Kiitos kovasti, laitan sinulle pian viestiä...blogisi on ihana! Terkuin, PIA

Jaana kirjoitti...

Hei Pia!

Ihania pellavasi, laadukkaita innovatiivisia :)

Koska tilaus tulee jättää jotta vaatteet saa vielä jouluksi ?!

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!

Jouluun enää 4 viikkoa + postin ruuhkavara toimituksissa! Kannatta tilata nyt s-postilla tai sitten verkkokaupasta heti nyt ensimmäisellä viikolla! Terkuin, PIA

Leena kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
katariina kirjoitti...

Hei, taas olen lähettänyt tilauksen sinne! Tuo harmaa pellavaväri on kaunis:)